Ο Βεζούβιος και η βρώμα της Νάπολι

12:53 22/10/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ένωση δημοσιογράφων της Ιταλίας διέταξε έρευνα για τα όσα ακούστηκαν σε ρεπορτάζ δελτίου ειδήσεων τοπικού καναλιού της περιφέρειας Πιεμόντε και αφορούσε σε οπαδούς της Νάπολι.
Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο λίγο πριν το ντέρμπι κορυφής Γιουβέντους-Νάπολι προβλήθηκε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Τζαμπιέρο Αμάντολα στο οποίο εμφανίζονται δυο οπαδοί της Γιουβέντους να φωνάζουν: "Ω, Βεζούβιε πλύνε τους εσύ".
Αμέσως μετά ακούστηκε στον αέρα το σχόλιο του Αμάντολα συνοδευόμενο από ένα πλατύ χαμόγελο: "Οι Ναπολιτάνοι ξεχωρίζουν από την βρώμα που συνοδεύουν".
Το σχόλιο

προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το ρεπορτάζ να μεταδίδεται και από την "RAI 3" και την Ένωση Δημοσιογράφων να ερευνά για τυχόν ευθύνη του Αμάντολα. Οι υπεύθυνοι του ειδησεογραφικού τμήματος του τοπικού καναλιού της περιφέρειας Πιεμόντε έσπευσαν να καλύψουν τον δημοσιογράφο ισχυριζόμενοι πως ο λίγος χρόνος που είχε στην διάθεση του για το μοντάζ οδήγησε σε αυτό το λάθος. Ο υπεύθυνος του καναλιού δήλωσε: "Τόσο ο Αμάντολα όσο και εμείς ζητάμε συγγνώμη από τους τηλεθεατές μας και από τους κατοίκους της Νάπολης. Το σχόλιο που ακούστηκε ήταν ασφαλώς ατυχές και δεν εκφράζει κανέναν από εμάς".

Keywords
Τυχαία Θέματα