Με τον κόσμο στο πλευρό του για τη νίκη

Στη Βέροια αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός με στόχο να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις και να φύγει με το τρίποντο της νίκης (19:30, NovaSport1)...
Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στη Βέροια από την τοπική ομάδα (19:30, NS1) και θέλει να συνεχίσει το σερί καλών εμφανίσεων και
φυσικά να το συνδυάσει με νίκη.

Η ομάδα του Χουάν Ραμόν Ρότσα θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο του Παναθηναϊκού που θα κατακλύσει το γήπεδο της πόλης της Ημαθίας.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύει να προβεί σε εκπλήξεις, σχετικά με την αρχική εντεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα κάθεται ο Ορέστης Καρνέζης. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα παίξει ο Στέργος Μαρίνος και στο αριστερό ο Νίκος Σπυρόπουλος. Στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Κώστας Τριανταφυλλόπουλος και Λουκάς Βύντρα.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Βίκτορ Βιτόλο και μπροστά του θα έχει τους Ζέκα και Ιμπραΐμ Σισοκό. Η τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και Χάρη Μαυρία στα δύο άκρα και τον Χοσέ Τοτσέ σέντερ φορ.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κοτσόλης, Καπίνο, Σο, Πετρόπουλος, Βελάσκες, Φορναρόλι, Λαγός, Χουχούμης και Μπαρμπαρούσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα