Με υπαιτιότητα της ΕΦΙΠ δεν απολογήθηκε ο Γιαννακόπουλος

Ασυνέπεια συνάντησε από την Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που παρουσιάστηκε κανονικά για να απολογηθεί, αλλά βρήκε άδεια γραφεία...
Σήμερα, Παρασκευή 17/5, επρόκειτο να απολογηθεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλου στην Επιτροπή Φιλάθλου Πνεύματος, για τις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό
στο ΣΕΦ.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του Γιώργο Ερμάλη και τον υπεύθυνο ασφαλείας Μιχάλη Γεωργαντή, παρουσιάστηκε κανονικά στα γραφεία της ΕΦΙΠ, αλλά δεν βρήκε κανέναν εκεί!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αντί να στείλει μόνο το δικηγόρο του, θέληση σε δείξει πως σέβεται τα θεσμικά όργανα, παρέστη αυτοπροσώπως και σκόπευε να δηλώσει στην Επιτροπή ότι δεν έχει προβεί σε καμία απολύτως παραβίαση της φίλαθλης ιδιότητας, σύμφωνα με όσα του καταλογίζονται μετά τον αγώνα του δεύτερου γύρου με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Εν αντιθέσει με τη διοίκηση της ΚΑΕ, η ΕΦΙΠ δε σεβάστηκε τη διαδικασία, παρουσιάζοντας την εικόνα των άδειων γραφείων, χωρίς να έχει προβεί σε πρότερη ειδοποίηση για καθυστέρηση ή αναβολή της υποθέσεως.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περίμενε μέχρι τις 14:15 και στη συνέχεια αποχώρησε. Περίπου πέντε λεπτά αργότερα φέρεται πως εμφανίστηκε ο Πρόεδρος της ΕΦΙΠ Γιώργος Λενός, αλλά φυσικά δεν βρήκε τον ισχυρό άνδρα του Παναθηναϊκού.
Keywords
Τυχαία Θέματα