Μετά το προ-γκρομ έρχονται οι πραγραφές

Το GreenZone αποκαλύπτει τον πραγματικό ρόλο του Derby News και τις μαγικές ιδιότητες του Λουκά Βύντρα!
Πολλοί μπορεί να νομίζετε πως η εφημερίδα του Κώστα Γκόντζου που την αγοράζουν πλέον 400 άτομα από Αθήνα και Πειραιά, έχει ως μοναδικό στόχο της να πολεμάει τον Παναθηναϊκό με προπαγανδιστικά κείμενα και να εκφράζει τις απόψεις του πρώην μεγαλομετόχου.


Κάνετε λάθος!

Η εφημερίδα Derby News λειτουργεί και προς όφελος του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, η φυλλάδα ψυχαγωγεί τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, ειδικά σε περιόδους που δεν υπάρχει αχτίδα φωτός στο Τριφύλλι. Προσφέρει απλόχερα χαμόγελα με τα τραγικά, καθημερινά, μπακαλίστικα λάθη, με την τσαπατσουλιά στο πρωτοσέλιδο.

Αν συγκεντρωθούν όλα τα τρανταχτά λάθη των τελευταίων ετών (από τον Λίμπερμαν και τον Αγκάμεζ μέχρι την… μάνα από τον ουρανό), θα μπορούσε να εκδοθεί ένα ευχάριστο και διαπαιδαγωγικό βιβλίο για φιλάθλους όλων των ηλικιών, με τίτλο «μάθε παιδί μου γράμματα: παραδείγματα προς αποφυγή».

Σήμερα, μάθαμε πως μετά το… προγκρόμ, στέλεχος του Παναθηναϊκού μοίραζε… πραγραφές ποδοσφαιριστών!

Υ.Γ. Ένας ποδοσφαιριστής και μόνο, ένας ακριβοπληρωμένος αμυντικός για την ακρίβεια, καταφέρνει να δημιουργεί χάος αγωνιστικά και διοικητικά, να μπλοκάρουν οι μεταγραφές (σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί στον Τύπο) εξαιτίας του, να διχάζονται οι φίλαθλοι, να παρουσιάζουν εμφυλίους τα media. Ο Λουκάς Βύντρα κατόρθωσε, ακόμα, αυτό που μας φαινόταν απλησίαστο μέχρι σήμερα: έκανε την αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα Derby News να γράψει καλά λόγια για τον Γιούρκα Σεϊταρίδη! Χωρίς καμία αμφιβολία πλέον, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως η ιερή αγελάδα του Παναθηναϊκού έχει μαγικές ιδιότητες!

ΥΓ2. Φήμες που θέλουν τα τηλέφωνα της εφημερίδας να... έσπασαν (διαβάστε εδώ) από αγανακτισμένους δασκάλους δημοτικού που πονάνε τα μάτια τους με αυτά που διαβάζουν στα πρωτοσέλιδα του εντύπου, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα