«Να αντιμετωπίσεις την αλήθεια»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας κρύφτηκε πίσω από τη συνηθισμένη δικαιολογία της διαιτησίας και ο Αργύρης Πεδουλάκης απάντησε αποστομωτικά.
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Αργύρης Πεδουλάκης απάντησε στις «ερυθρόλευκες»… κραυγές κατά της διαιτησίας, τονίζοντας πως «το θέμα είναι πώς διαχειρίζεται μία ομάδα την ήττα».

«Εμείς χάσαμε από την Μπαρτσελόνα, δεν θυμάμαι πόσα χρόνια είμαι στο μπάσκετ να έχει ο καλύτερος σου παίκτης στα 4 λεπτά τρία φάουλ τα οποία δεν ήταν.

Το θέμα είναι πως διαχειρίζεσαι
την ήττα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το ίδιο έγινε στο Κύπελλο με την μη παρουσία στην απονομή το οποίο σχολιάστηκε από όλα τα ΜΜΕ.

Στο περασμένο ματς αφήσαμε τα σουτ αλλά συγκεκριμένα τα σουτ του Κατσίβελη τους άλλους δεν τους αφήσαμε όπως γράφτηκε. Το να μην απαντάς δεν δείχνει αδυναμία.

Το ελληνικό μπάσκετ έχει πολλή τακτική. Δεν αντιμετωπίσαμε όπως έπρεπε το πρώτο δεκάλεπτο. Είχαμε τον Λασμέ σχεδόν αφυδατωμένο από το πρωί. Έβγαινε έκανε εμετούς αλλά ήθελε να μπει και να παίξει ξανά.

Στο πρώτο ημίχρονο η ψυχολογία και το μομέντουμ του παιχνιδιού ήταν διαφορετικό. Κάναμε ένα λάθος συγκεκριμένο το οποίο αν και το δείξαμε το κάναμε συνέχεια. Στο δεύτερο μέρος ο Κάρι συγκέντρωσε το παιχνίδι μας. Και πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια.

Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα αλλά εμείς παίζουμε με το μυαλό του και το μυαλό του δεν έχει χαλάσει από τους διαιτητές. Φεύγει η μπάλα από τον Βασίλη που είναι ο κύριος δημιουργός και εν συνεχεία χάνουν την μπάλα. Εμείς όταν χάσαμε εδώ στις 2 Οκτωβρίου δώσαμε συγχαρητήρια και μάλιστα έπρεπε να χάσουμε με μεγαλύτερη διαφορά.

Το να κοιτάς την αλήθεια δεν είναι κακό. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα με πρωταθλήματα Ευρώπης και θα αντιδράσει. Εμείς δεν ήμασταν καλοί σε κάποια σημεία και εκεί θα εστιάσουμε».
Για τους παίκτες του είπε:

«Ο Κάρι μας έδωσε την ηρεμία. Ο Ρόκο μας έδωσε την εκτέλεση. Κατά την γνώμη μου μαζί με τον Γκιστ ήταν οι κορυφαίοι. Το δείχνουν και οι πόντοι. Αλλά δεν θέλω να μιλάω προσωπικά για τα παιδιά. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο φύγαμε από τον κόσμο και κατεβήκαμε στο παρκέ».
Keywords
Τυχαία Θέματα