«Πράσινο» πλεονέκτημα για Ευρώπη

Πλεονέκτημα φέρεται πως έχει ο Παναθηναϊκός έναντι του ΠΑΣ Γιάννινα αναφορικά με την ευρωπαϊκή έξοδο, σύμφωνα με δημοσίευμα.
Οι άνθρωποι της UEFA εξέτασαν τους φακέλους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΣ Γιάννινα και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πράσινη», το Τριφύλλι έχει περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά γήπεδα την ερχόμενη περίοδο.

Φυσικά
αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί να δώσουν εξηγήσεις όσοι τα είδαν όλα ρόδινα στον φάκελο του ΠΑΣ και τον αδειοδότησαν σε δεύτερο βαθμό.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πως η «γραμμή» αρκετών media είναι πως η UEFA ήρθε έπειτα από υπόδειξη ενός προσώπου. Δηλαδή δεν τους ενδιαφέρει το ενδεχόμενο να έχει γίνει ένα τραγικό λάθος – αδικία στην υπόθεση των αδειοδοτήσεων, αλλά το ότι ίσως υπήρξε κάποιος που το… μαρτύρησε!

Αν τελικά η UEFA κόψει τον ΠΑΣ και δώσει το ΟΚ στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» -σύμφωνα με αναφορές του αθλητικού Τύπου- είναι πανέτοιμοι για ό,τι αλλαγές χρειαστεί να γίνουν στην προετοιμασία τους. Σε αυτή την περίπτωση, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 20 Ιουνίου, δηλαδή δύο εβδομάδες νωρίτερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα