Να «ντυθεί» ξανά Panathinaikos

Το ευρωπαϊκό του πρόσωπο θα επιδιώξει να δείξει σήμερα ο Παναθηναϊκός απέναντι στη Λάτσιο, με τη νίκη να τον βάζει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ...

Παρά τα αρνητικά αποτελέσματα και τις μέτριες εμφανίσεις, το Τριφύλλι σήμερα, 25/10, θέλει να «ντυθεί» Panathinaikos και να γράψει άλλη μια μεγάλη νίκη στη σπουδαία ευρωπαϊκή ιστορία του (20:00, ΑΝΤ1). Και το τερπνόν
μπορεί να συνοδευτεί και με το ωφέλιμον, αφού με τους τρεις βαθμούς θα μπορέσει να μπει ξανά στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-3-3 και θα επιδιώξει να αιφνιδιάσει την Λάτσιο. Κάτω από τα δοκάρια αδιαπραγμάτευτος θα είναι ο Καρνέζης, στόπερ θα παίξουν οι Πίντο και Βελάσκες, με δεξί μπακ τον Σεϊταρίδη και αριστερό τον Σπυρόπουλο. Σε περίπτωση που δεν αγωνιστεί ο τελευταίος, τη θέση του θα πάρει ο Χουχούμης.

Στη μεσαία γραμμή τα κουκιά είναι μετρημένα και αναμένονται να ξεκινήσουν οι Ζέκα, Βιτόλο και Φουρλάνος, ενώ πιο μπροστά θα αγωνιστούν οι Σισοκό στα δεξιά, Χριστοδουλόπουλος στα αριστερά και Φορναρόλι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή του Παναθηναϊκού συμπληρώνουν οι Καπίνο, Μαρίνος, Τοτσέ, Χουχούμης, Λαγός, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Κουίνσι και Μπαρμπαρούσης.

Από την άλλη πλευρά ο Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς θα παρατάξει τη Λάτσιο με το 4-1-4-1. Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μπισάρι και η αμυντική διάταξη θα αποτελείται από τους Μπιαβα, Σιανί, Καβαντά, Σκαλόνι (ή Ράντου). Αμυντικό χαφ θα είναι ο Λεντέσμα και την τετράδα μπροστά του θα συνθέτουν οι Μάουρι, Ερνάντεζ, Γκονζάλες και Καντρέβα με μοναδικό προωθημένο τον Φλοκάρι.

Την αποστολή της ομάδας της Ρώμης συμπληρώνουν οι Σκαρφάνια, Ντίας, Κονκό, Τσάνα, Σάρατε, Κλόζε και Κόζακ.
Keywords
Τυχαία Θέματα