Ναι! Αυτός είναι ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Βαρδινογιάννη

Καμία ευθύνη δεν βαραίνει ποδοσφαιριστές και προπονητή. Μοναδικός υπεύθυνος για το στραβοπάτημα είναι ένας και έχει ονοματεπώνυμο...
Στη μηχανή του χρόνου μπήκαν οι «πράσινοι» και γύρισαν επιτέλους στο 2007. Στην εποχή που ο Ατρόμητος και κάθε μικρομεσαία ομάδα γνωρίζει πως μπορεί να σου κόψει βαθμούς, στην εποχή του Λουκά Βύντρα, του κάθε Κουκουλάκη που σου κάνει πλάκα, στην εποχή που ο Παναθηναϊκός παίζει σταθερά στα play offs,
ελέω παρασκηνίου και ανυπαρξίας στα κέντρα αποφάσεων.

Ο Ατρόμητος έφυγε από το ΟΑΚΑ με τον βαθμό της ισοπαλίας. Το τελικό 1-1 διαμορφώθηκε από τους Πίτου Γκαρσία στο 4’ και τον Τοτσέ στις αρχές του δεύτερου ημιχρόυνου.

Στο πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός ήταν σα να μην υπήρχε στο γήπεδο. Θύμιζε ομάδα που αγωνίζεται με 10 ή ακόμα και με 9 παίχτες. Ο Λουκάς Βύντρα ήταν απών στην φάση του γκολ και ο Γκαρσία σκόραρε ανενόχλητος από την καρδιά της μεγάλης περιοχής.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα προχώρησε σε τρεις αλλαγές από νωρίς και κατάφερε να κάνει τον Παναθηναϊκό να δείχνει ομάδα. Έβαλε στον αγωνιστικό χώρο τον Κουίνσι (ο οποίος ήταν και η μοναδική μόνιμη πηγή κινδύνου για την εστία του Ατρόμητου), τον Σωτήρη Νίκη και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Το γκολ της ισοφάρισης προήλθε από στραβοκλωτσιά του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Ο Σέρχιο Τοτσέ επωφελήθηκε, βρέθηκε τετ α τετ με τον Ιτάνζ και πλάσαρε με όμορφο τρόπο.

Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, οι παίχτες του Φερέιρα είχαν αρκετές ευκαιρίες να κερδίσουν το ματς. Ωστόσο, ήταν αγχωμένοι στα τελειώματά τους, ενώ οι Περιστεριώτες ροκάνιζαν με κάθε πιθανό τρόπο το δεκάλεπτο.

Μοναδικός φταίχτης για όλη αυτή την άρρωστη κατάσταση είναι ένας και έχει ονοματεπώνυμο. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού Γιάννης Βαρδινογιάννης έχει καταφέρει να φέρει την ομάδα στα πρότυπα που ονειρεύεται ο ίδιος και οι πιστοί συμβουλάτορες του. Έχει «παρκάρει» τις μετοχές του, τα μέλη του ΔΣ που πρόσκεινται σε αυτόν παραιτήθηκαν με άκομψο τρόπο, δεν λογοδοτεί σε κανέναν, ποντάρει σε ανύπαρκτους Άραβες για μισό χρόνο και ευθύνεται ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ και για το χαμένο πρωτάθλημα και για τους απλήρωτους και κατά συνέπεια αδιάφορους παίχτες.
Keywords
Τυχαία Θέματα