Νέα επίθεση στον Παναθηναϊκό από τον Βέργη και το Goal

Ούτε συγγνώμη από την ερυθρόλευκη φυλλάδα Μπόμπολα που χαρακτηρίζει απαίδευτους, κοινωνικά αμόρφωτους ή θιασώτες του ολοκληρωτισμού τους φίλους του Παναθηναϊκού! Τι απαντούν στα σχόλιά τους οι αναγνώστες. Λεπτομέρεια που προφανώς ξέφυγε από τους μαέστρους της σάτιρας, την οποία ουδείς καταλαβαίνει, είναι οι εκφράσεις στα πρόσωπα των «κρεμασμένων» και τα ορθάνοιχτα μάτια του δημοσιογραφικού ... ζόμπιΤρεις ημέρες μετά το εμετικό πρωτοσέλιδο που απεικόνιζε σε σκίτσο τον προπονητή του Παναθηναϊκού σε κρεμάλα,
θεώρησε σκόπιμο να εξηγηθεί ο... οπισθογράφος της εφημερίδας «Goal» ιδιοκτησίας Μπόμπολα, του συνέταιρου της οικογένειας Βαρδινογιάννη στο Mega και μεγαλοκατασκευαστή που έχει αναλάβει την ανέγερση του γηπέδου στον Βοτανικό.

Ο γνωστός προπαγανδιστής Βασίλης Βέργης ( εδώ) που έκανε τη δημοσιογραφική... επανάστασή του, χαρακτηρίζοντας το GreenZone «βοθροσάιτ» και τον κόσμο του Παναθηναϊκού «απαίδευτο, κοινωνικά αμόρφωτο ή θιασώτη του ολοκληρωτισμού» επειδή δεν καταλαβαίνει από σάτιρα και από γελοιογραφίες! Παράλληλα απορεί γιατί ενοχλήθηκε ο ίδιος ο Φερέιρα από το σκίτσο... Ολα αυτά χωρίς να ζητήσει ούτε μία συγγνώμη!

Υπήρξαν αρκετές σκέψεις για το αν θα έπρεπε να απαντήσουμε στη νέα πρόκληση εις βάρος του Παναθηναϊκού, από τους ανθρώπους που δεν απολογήθηκαν ποτέ για τα στατιστικά ψέματα που δημοσίευσαν ( εδώ), ούτε φυσικά για το γεγονός ότι έχουν καταπιεί όλα τα πρόσφατα σκάνδαλα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ολως τυχαίως παίζοντας μονίμως το παιχνίδι του ΟΣΦΠ.

Από τον προβληματισμό και τα διλήμματα για το ποια απάντηση ήταν καλύτερη να δημοσιευτεί, μας έβγαλαν οι «αμόρφωτοι» και «απαίδευτοι» αναγνώστες του Goal. Αυτοί που τουλάχιστον απέμειναν στην εφημερίδα που αργοσβήνει.

Το γεγονός ότι τα δύο σχετικά άρθρα του Βέργη (ενδεικτικό για το κριτήριό του… γκεμπελίσκου είναι και αυτό το άρθρο), που αναδημοσιεύτηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας είχαν με διαφορά τα περισσότερα σχόλια είναι ενδεικτικό της συζήτησης που προκάλεσε το εμετικό πρωτοσέλιδο. Επιλέξαμε τα χαρακτηριστικότερα:

Iou: «Ο Βέργης σε ρόλο Αριστοφάνη μας κάνει και μαθήματα σάτιρας. Πολύ μετάνοιωσε για αυτό το αισχρό και μακάβριο σκίτσο. Με ένα ακόμα πιο αισχρό και μακάβριο σκίτσο. Αν αυτή είναι η συγγνώμη σου ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ!!!»
Ανώνυμος: «Βέργη, μια παροιμια λεει οτι ο εξυπνος παραδεχεται, ο πονηρος δικαιολογειται και ο χαζος επιμενει...»

Tsak bam: «Παρ όλες τις φθηνές δικαιολογίες και αμπελοφιλοσοφιες περί σκιτσου και δημοσιογραφίας δεν νομίζω πως αμφιβάλλει κανείς πως το συγκεκριμένο πρωτοσέλιδο ήταν τουλάχιστον κακόγουστο και μια έντιμη συγγνώμη δεν θα έκανε κανένα κακό παρά μόνο στη αλαζονεία της δημοσιογραφικής σας "εξουσίας". . . . .»

Sakis: «Έλα ρε Βέργη. Τώρα το πιασα. Και τα παραμυθια με τους Άραβες ήταν. . . σατυρικό δράμα!»

Γιάννης: «Τελικά Βέργη είσαι όντως απαίδευτος και κοινωνικά "αμόρφωτος"»

ΚΑΜΕΝΟΣ ΦΟΥΡΝΟΣ: «ΒΕΡΓΗ ΤΟ ΟFFSIDE ΤΟΥ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα