«Νέα εποχή» για την αποκομιδή σκουπιδιών!

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων στον Ελαιώνα, στην περιοχή δηλαδή που κάποιοι ονειρεύονται να μετακομίσει ο Παναθηναϊκός...
Η 4η Ιουνίου του 2013 είναι μία ιστορική ημέρα για την Αθήνα: Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων, όπως πληροφορηθήκαμε από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης του
γραφείου του δημάρχου Αθηναίων Γιώργου Καμίνη.

Ο Σταθμός Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων μεταφέρεται στην περιοχή του Ελαιώνα, σε απόσταση δηλαδή αναπνοής (κυριολεκτικά;) από τον χώρο που κάποιοι ονειρεύονται να μεταφερθεί ο Παναθηναϊκός.

(Όταν λέμε «ο Παναθηναϊκός» εννοούμε τις «κουτσουρεμένες» εγκαταστάσεις για τον Ερασιτέχνη και το γήπεδο για το οποίο ΔΕΝ υπάρχει χρηματοδότης και το οποίο… επιτρέπεται να κατασκευαστεί και δεν θα είναι απαραίτητα μέχρι 40.000 θέσεων αλλά… έως 40.000 θέσεων).

Για τον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων μαθαίνουμε πως «είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο, γιατί μειώνει το κόστος και μειώνει την επιβάρυνση του περιβάλλοντος».

Ανοίγει, λοιπόν, όπως μάθαμε σήμερα (6/6) το πρωί μία «νέα εποχή για την αποκομιδή απορριμμάτων με το σταθμό μεταφόρτωσης».

Μία από τις πλέον υποβαθμισμένες περιοχές, ένας σκουπιδότοπος, όπως έχει χαρακτηρίσει τον Ελαιώνα ο κ. Καμίνης σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Δίκη» στον ΣΚΑΪ, φαίνεται πως θα παραμείνει «σκουπιδότοπος».

Εκτός και εάν κάποιοι απλώς θέλουν την παρουσία του Παναθηναϊκού εκεί, για να αναβαθμίσει τη δυσώδη περιοχή.
Keywords
Τυχαία Θέματα