Νίκη «βάλσαμο»

Ψυχολογικές ανάσες δίνει στον Παναθηναϊκό η επιστροφή στις νίκες. Οι «πράσινοι» νίκησαν με 3-1 τον ΟΦΗ, με σκόρερ τους Μαρίνο (29') και Τοτσέ (39', 75΄).
Ο Παναθηναϊκός ήθελε πάση θυσία τη νίκη για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες για είσοδο στα play offs. Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι από την κρητική ομάδα και επικράτησαν με 3-1. Δεν έλειψαν, ωστόσο, οι στιγμές αδράνειας στην
άμυνα και στο κέντρο, οι οποίες ευτυχώς αυτή τη φορά δεν στοίχισαν.

Στο πρώτο ημίχρονο ξεχώρισε με την απόδοσή του ο Χάρης Μαυρίας. Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έκανε ό,τι ήθελε στην αριστερή πτέρυγα και δημιουργούσε συνεχώς επικίνδυνες στιγμές προς την εστία του ΟΦΗ.

Από την άλλη, αρνητική ήταν η παρουσία του Σπύρου Φουρλάνου, τον οποίο ο Φάμπρι είχε την έμπνευση να ξεκινήσει βασικό ως δεκάρι και τελικά αναγκάστηκε να τον αλλάξει γρήγορα και να περάσει στη θέση του τον Ζέκα.

Το 1-0 έγραψε ο Στέργος Μαρίνος στο 29΄, έπειτα από εξαιρετικό συνδυασμό με τον Μαυρία και φανταστικό τελείωμα.

Ο Παναθηναϊκός όμως δεν πρόλαβε καλά-καλά να πανηγυρίσει το γκολ και στην επόμενη φάση ισοφαρίστηκε, αφού η άμυνά του αδράνησε, ο Κουτσιανικούλης βρέθηκε απέναντι τον Ορέστη Καρνέζη, τον οποίο νίκησε.

Πριν, ωστόσο, οι ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, στο 39΄, το Τριφύλλι πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Σεϊταρίδης σέντραρε, ο Μαυρίας στο δεύτερο δοκάρι πρόλαβε και γύρισε την μπάλα με τακουνάκι και ο Τοτσέ από το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 2-1.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε έναν πρωταγωνιστή. Το όνομά του Ιμπραΐμ Σισοκό. Ο Ιβοριανός έκανε τα πάντα. Χόρευε όσους τον μάρκαραν, έφτιαχνε το παιχνίδι της ομάδας, μοίραζε έτοιμα γκολ και θα μπορούσε να είχε κερδίσει και ένα πέναλτι, αν δεν έκλεινε τα μάτια στη φάση ο διαιτητής.

Ο Σισοκό έβγαλε πολύ ωραία κάθετη μπαλιά στον Τοτσέ στο 75΄, ο Ισπανός πέτυχε με πλασέ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και το 3-1 ήταν το τελικό σκορ του αγώνα.

Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Πίντο, Μπουμσόνγκ, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Σο, Βιτόλο, Φουρλάνος (35' Ζέκα), Σισοκό, Μαυρίας (79' Εσπάρθα), Τοτσέ (82' Φορναρόλι).

ΟΦΗ: Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Κυζιρίδης (80' Καπουράνης), Κουρδάκης (52' Ζαχαράκης), Ιωαννίδης, Περογαμβράκης (68' Βιτωρος), Σόουζα, Μακρής.
Keywords
Τυχαία Θέματα