Ο Αργύρης Πεδουλάκης στο Κάστρο

Ο Πεδουλάκης βρέθηκε στο «Κάστρο» και απάντησε στα ερωτήματα των οπαδών του Παναθηναϊκού, ζήτησε τη στήριξη των φιλάθλων, μίλησε για όσα απασχολούν την ομάδα, προαγήγγειλε αλλαγές και ξεκαθάρισε πως η αγωνιστική εικόνα της ομάδας θα βελτιωθεί...

Όπως είχε ήδη ανακοινωθεί, ο Αργύρης Πεδουλάκης βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στον κεντρικό σύνδεσμο της Θύρας 13, το επονομαζόμενο «Κάστρο», και μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή των οπαδών του Τριφυλλιού.

Ο προπονητής
των «πράσινων» προανήγγειλε αλλαγές στην ομάδα, χωρίς ωστόσο να προσδιορίσει το χρονικό ορίζοντα, διέψευσε το θέμα του Μάσεϊ, καθώς και ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την στήριξη του και την βοήθεια του στην ομάδα, ιδίως στο ματς με τον Ολυμπιακό και την Ευρωλίγκα.

Αναφορικά με την απόφαση του Στράτου Περπέρογλου να πάει από τον Παναθηναϊκό στον Ολυμπιακό, τόνισε ότι ο καθένας με τις επιλογές του γράφει την ιστορία του, ενώ σε ερώτηση για το σχεδιασμό της ομάδας το καλοκαίρι και τους έλληνες παίχτες που αποχώρησαν, δεν έδωσε απολύτως πειστικές απαντήσεις.

Σταχυολογώντας τα κυριότερα αποσπάσματα της συζήτησης στο Gate 13 Radio, τί δήλωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης:
Για τον Παναθηναϊκό:

«Βρισκόμαστε σε διαδικασία που χτίζουμε μία ομάδα. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις στο μέλλον (σ.σ δεν άφησε να εννοηθεί αν θα είναι κατά την διάρκεια της εφετινής σεζόν). Είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα κάνει την υπέρβαση για να βοηθήσει ακόμη περισσότερο την ομάδα».

Για τον Μάικ Μπατίστ:

«Είναι το καλύτερο 5άρι σε πολλά πράγματα. Εκεί όμως παίζει σαν τεσσάρι. Εκτιμώ όμως ότι δεν είναι ευτυχισμένος».

Για τις αποχωρήσεις:

«Υπήρχε μία περιρρέουσα ατμόσφαιρα οτι ο Παναθηναϊκός θα διαλυθεί. Αυτό πέρασε στους αθλητές και δεν ήταν αλήθεια. Μπορεί να ήταν λιγότερα τα χρήματα, για παράδειγμα από την Τουρκία, αλλά υπάρχει μεγάλη τεχνογνωσία στην χώρα μας. Και μην κοιτάτε τώρα... Τον Μάρτιο ο Παναθηναϊκός θα είναι διαφορετικός».

Για την πρόταση που του έγινε:

«Η πρόκληση είναι μεγάλη. Είναι ύψιστη τιμή για έναν έλληνα προπονητή να αναλαμβάνει μία ομάδα με το brand name του Παναθηναϊκού».

Γιατί έφυγε από τον Παναθηναϊκό σαν παίκτης:

«Υπήρχε ένα θέμα με τα συμβόλαιο και εγώ ήμουν μαχητικός».

Για τα πολλά λάθη που γίνονται:

«Είναι αλήθεια αυτό. Δεν έχουμε αυτοματοποιήσει τις κινήσεις μας. Πολλά παιδιά έπαιζαν με το ένστικτο, αλλά πλέον πρέπει να παίζουν με το μυαλό και να σκέφτονται. Αυτό μπορούμε να το κάνουμε με την επανάληψη και το βίντεο. Το μπάσκετ είναι σαν σκάκι. Είναι πνευματικό άθλημα».

Για τους έλληνες παίκτες:

«Ο Παναθηναϊκός τα τελευταία δύο χρόνια δεν έπαιρνε νεαρούς παίκτες, γιατί όλοι έλεγαν οτι θα έφευγε η οικογένεια. Το καλοκαίρι η ομάδα δεν ακούμπησε παίκτες χωρίς κοινωνικότητα και αλτρουισμό. Πήραμε όμως δύο μικρά παιδιά... Προσπαθήσαμε να πάρουμε δύο ακόμα πι
Keywords
Τυχαία Θέματα