Ο Σάββας μετά την οικογένεια υπερασπίζεται και την Παιανία

Ο Σάββας Θεοδωρίδης κατά το παρελθόν έχει υπερασπιστεί την οικογένεια. Τώρα υπερασπίστηκε και την Παιανία.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης στο πρόσφατο παρελθόν είχε υπερασπιστεί την οικογένεια Βαρδινογιάννη και μάλιστα είχε κριτικάρει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
εξαιτίας του ξεσηκωμού τους εναντίον της.

Ενδεικτικά θυμίζουμε δηλώσεις του πριν από έναν χρόνο (Απρίλιος 2012):

«Δηλαδή, τους πείραξε που είπα δύο καλές κουβέντες για τον κύριο Βαρδινογιάννη; Αυτοί τι πέτυχαν που τόσα χρόνια κριτικάρουν τον ιδιοκτήτη της ομάδας; Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν επιτυγχάνεται με επαναστάσεις και πραξικοπήματα».

Σήμερα, ο αντιπρόεδρος του ΟΣΦΠ και παλαίμαχος τερματοφύλακας μίλησε στο «Μακεδονία TV», παρέδωσε... μαθήματα διοίκησης στους «πρασίνους» και σύγκρινε το προπονητικό κέντρο της Παιανίας με το «Απήλιον»:

«Κάποια στιγμή θα περάσει η ασυλία που έχουν ορισμένοι από τα ΜΜΕ. Εδώ παρουσιάζουν το “Απήλιον” για καλύτερο από την Παιανία! Είναι σαν να έχει ένα διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ρετιρέ με πολλά δωμάτια, κι ένα σε υπόγεια και να λες ότι το τελευταίο είναι το καλύτερο! Δεν μπορεί μια ομάδα να στηρίζεται αποκλειστικά στα ΜΜΕ. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται να κάνεις σωστές επενδύσεις, να βάλεις χρήματα, να πάρεις παίκτες και να φτιάξεις ομάδα».

Τέτοια εποχή πέρυσι, θυμίζουμε πως είχε κάνει δηλώσεις υπέρ της οικογένειας και ο Πέτρος Κόκκαλης. Μπορεί να πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει κατά το παρελθόν έχει επιτεθεί δημοσίως κατά της ιστορίας του Παναθηναϊκού (το 2007-08), όμως φαίνεται πως σταθερά επικρατούσε μία σχέση αλληλοεκτίμησης με τους τότε ιδιοκτήτες της ΠΑΕ. Ας μην ξεχνάμε πως και ο Τζίγγερ ευχαρίστησε τον Πέτρο Κόκκαλη το 2011 στην περίφημη αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Ενδεικτικά οι δηλώσεις του Πέτρου Κόκκαλη:

«Εγώ ξέρω ότι όσα χρόνια ήταν η οικογένεια Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό, μπορεί να μην έπαιρνε πολλά πρωταθλήματα, αλλά δεν είχε τέτοιο χάλι. Η μετάβαση που κάνανε ήταν πλήρως αποτυχημένη, αφού ούτε πρωταθλήματα παίρνουν, κινδυνεύουν κιόλας να διαλυθούν! Βέβαια, στο τέλος δεν πιστεύω ότι θα διαλυθεί ο Παναθηναϊκός, θα προκύψει κάποια λύση και θα υπάρχει Παναθηναϊκός».

Τώρα, για ποιους λόγους πρόσωπα που σχετίζονται με τον Ολυμπιακό μιλούν κολακευτικά για την οικογένεια και την Παιανία, δεν το γνωρίζουμε
Keywords
Τυχαία Θέματα