«Όλοι ζουν και αναπνέουν για την ομάδα»

Ο Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε για τον αγώνα της Πέμπτης εναντίον της Μπαρτσελόνα, τη φετινή πορεία της ομάδας και το κερδισμένο στοίχημα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου...
O Φραγκίσκος Αλβέρτης μίλησε στην τηλεόραση του ΟΤΕ TV για το επερχόμενο ματς με τη Μπαρτσελόνα, την τρέλα που έχει για την ομάδα όποιος έρχεται στον Παναθηναϊκό, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον μοναδικό κόσμο του Τριφυλλιού.

Αναλυτικότερα:

«Το παιχνίδι είναι ανοικτό και όλα μπορούν να συμβούν. Ο Παναθηναϊκός
έχει δείξει ένα σταθερό πρόσωπο σε αυτή τη σειρά, μία ταυτότητα, εκτός από το τελευταίο παιχνίδι που ήταν μια κακή βραδιά».

Για το νέο ρόστερ:

«Ο Παναθηναϊκός, από τον πρώτο μέχρι τον "τελευταίο", έχει μια αύρα και μια τρέλα για την ομάδα. Όλοι ζουν και αναπνέουν για την ομάδα. Όποιος έρχεται προσαρμόζεται αμέσως και δεν είναι εύκολο να αλλάξεις δέκα παίκτες. Μέχρι τώρα έχουμε πάει καλά, παρά την αμφισβήτηση».

Για τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Ο Δημήτρης (σ.σ. Γιαννακόπουλος) έχει κερδίσει το στοίχημα μέχρι τώρα και πηγαίνει για πιο πολλά. Έρχεται φουριόζος, αγαπάει την ομάδα και ακούει. Είναι πάντα εκεί και αυτά είναι τα συστατικά της επιτυχίας. Έχει ήδη ένα Κύπελλο, βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στο Final 4 και θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα».

Για την αγάπη του κόσμου προς την ομάδα:

«Αυτό που γίνεται στο ΟΑΚΑ, δεν γίνεται πουθενά στην Ευρώπη».
Keywords
Τυχαία Θέματα