Ολονύχτιες διαπραγματεύσεις για το «ναι»

To σίριαλ του καλοκαιριού είχε αίσιο τέλος, αφού ο Στεφάν Λάσμε, σύμφωνα με πληροφορίες, έστειλε το υπογεγραμμένο του συμβόλαιό του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας από την «πράσινη» ΚΑΕ...

Οι μεταμεσονύχτιες συζητήσεις μεταξύ της ΚΑΕ Παναθηναϊκός
και της πλευράς του Στεφάν Λάσμε είχαν ως αποτέλεσμα την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στο Τριφύλλι.

Η πλευρά του αθλητή άλλαξε κάποιους όρους στο συμβόλαιό του και η διοίκηση βρισκόταν σε συνεχείς διαπραγματεύσεις, ώστε να έλθει η πολυπόθητη υπογραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου και ο Λάσμε έστειλε το υπογεγραμμένο συμβόλαιό του στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οπως αναφέρει, χαρακτηριστικά, δημοσίευμα της εφημερίδας «η Πράσινη», οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές ήταν ατελείωτες, με τον ατζέντη του Λάσμε από την Ελλάδα να βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τον ομόλογό του στην Αμερική, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και ο 29χρονος πάουερ φόργουορντ να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Αυτό έγινε και οι άνθρωποι της ομάδας πήραν στα χέρια τους το συμβόλαιο του παίχτη υπογεγραμμένο.

Το μόνο που μένει είναι η επίσημη ανακοίνωσή του από την ΚΑΕ, ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή και να ντυθεί ο γκαμπονέζος πάουερ φόργουορντ στα πράσινα. Ο Λάσμε ήταν η πρώτη επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, με προσωπικές του ενέργειες, κατάφερε να υλοποιήσει τη σημαντική αυτή μεταγραφή.

Από δω και στο εξής, θα ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου από τον Παναθηναϊκό ώστε να διασφαλίσουν τα έγγραφα που χρειάζονται για να αφιχθεί ο Λάσμε στην Αθήνα και να αγωνιστεί στον πρώτο αγώνα της Ευρωλίγκας εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία, αλλά και στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος εναντίον του Ολυμπιακού στο Ο.Α.Κ.Α.

Στο Τριφύλλι γίνονται προσπάθειες ώστε να εκδοθεί στον παίκτη αθλητική βίζα, για την οποία χρειάζονται λιγότερες ημέρες από την πολιτική, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και το εάν η πράσινη κάρτα του παίκτη είναι σε ισχύ. Ευχής έργον θα ήταν να βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για τα δύο αυτά σπουδαία παιχνίδια και το ζήτημα αυτό θα προσπαθήσει να τρέξει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Keywords
Τυχαία Θέματα