Σαραβάκος με ολίγον...Νταμπίζα

Ο Γιάννης Αλαφούζος επιμένει στον Νίκο Νταμπίζα και για να μετριάσει τις αντιδράσεις του κόσμου σκέφτεται να βάλει μπροστά τον Δημήτρη Σαραβάκο!
Ο Παναθηναϊκός σχεδιάζει την ομάδα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και μετά τη σχεδόν βέβαιη πρόσληψη του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο της ομάδας, ακολουθεί η υπόθεση του τεχνικού διευθυντή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Sportday", ο Δημήτρης Σαραβάκος είναι ο εκλεκτός για να αναλάβει χρέη τεχνικού διευθυντή,
με τον Νίκο Νταμπίζα να είναι ουσιαστικά ο σύμβουλός του!

Το παράλογο βρίσκεται στο γιατί επιμένει ο Γιάννης Αλαφούζος σε έναν ποδοσφαιριστή που έχει στιγματιστεί από τα χρόνια της παράγκας, που δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό και φυσικά δεν έχει να επιδείξει τίποτα στην καριέρα του σε αντίστοιχο πόστο, εν ολίγοις δεν έχει καμία εμπειρία.

Εκτός όλων των άλλων, μιλάμε για έναν πρώην ποδοσφαιριστή που έχει δηλώσει σε συνέντευξή του πως είναι αντι-Παναθηναϊκός (διαβάστε εδώ).

Υπάρχουν οι φήμες πως τον Νταμπίζα τον έχει προτείνει στον Παναθηναϊκό... ποδοσφαιριστής (!), κάτι που αν ισχύει, απλώς φωτίζει τον... ασυνήθιστο τρόπο με τον οποίο χτίζεται η ομάδα της νέας περιόδου.

Την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του Αλαφούζου με τον Αναστασίου και στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα προβεί σε ανακοινώσεις για τις νευραλγικές αυτές θέσεις της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα