Πάει για τον Ντανιέλ Μπέσα

Τον νεαρό μεσοεπιθετικό της Ίντερ Ντανιέλ Μπέσα προσπαθεί να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, με τη μορφή δανεισμού για τους επόμενους έξι μήνες...

Ο Παναθηναϊκός μετά τις αποδεσμεύσεις έχει ανάγκη από άμεση ενίσχυση σε όλες του τις γραμμές. Έτσι, ενώ όλοι αναμένουν την τεράστια επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ, τρέχουν παράλληλα και άλλες υποθέσεις.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας
"SportDay", oι άνθρωποι του Τριφυλλιού βρίσκονται σε συζητήσεις με την Ίντερ για τον 20χρονο Ιταλοβραζιλιάνο Ντανιέλ Μπέσα, ώστε να τον πάρουν δανεικό μέχρι το καλοκαίρι.

O μεσοεπιθετικός των Μιλανέζων (14/1/1993) θεωρείται από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στην ομάδα Νέων των «νερατζούρι», καθώς προέρχεται από τις ακαδημίες της ιταλικής ομάδας. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μάλιστα, με Τζένοα και Ουντινέζε για το πρωτάθλημα, ο τεχνικός της Ίντερ, Στραματσιόνι, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, χωρίς τελικά να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Οι πληροφορίες από Ιταλία συνηγορούν στο ότι αναμένονται άμεσα εξελίξεις στο θέμα και η κατάληξη της υπόθεσης θα είναι πιθανότατα θετική για τον Παναθηναϊκό, που θέλει να ενισχυθεί με τον ταλαντούχο ακραίο μεσοεπιθετικό, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα