Παράγκα Νο1 και Παράγκα Νο2 σε... νέες περιπέτειες!

Πήγε προφανώς για να προκαλέσει, «τσίμπησε» τα δύο γκολ του Παναθηναϊκού και αποχώρησε... χορτάτος. Σαν... κύριος.
Ο Αργύρης Λίβας (αριστερά) πρωταγωνίστησε ως «Αργυράκος» στις κασέτες της πρώτης «Παράγκας». Ο Αχιλλέας Μπέος σε αυτές της σύγχρονης. Μοναδική ευνοημένη ομάδα απ' τις παράγκες, προφανώς όλως τυχαίως, ο ΟΣΦΠ...
Εξαίρετοι
κύριοι, αμέμπτου ηθικής, παρακολούθησαν τον αγώνα του Παναθηναϊκού στη Νέα Σμύρνη. Ο λόγος για τον Αχιλλέα Μπέο (δεξιά), τον πρωταγωνιστή των 93.000 σελίδων απομαγνητοφωνήσεων των συνομιλιών μεταξύ παραγόντων που έχουν εμπλακεί στο μεγαλύτερο σκάνδαλο στημένων αγώνων, αλλά και τον Αργύρη Λίβα, τον γνωστό δικηγόρο - οπαδό του ΟΣΦΠ που είχε κάποια... περάσματα από τις κασέτες της πρώτης Παράγκας ως «Αργυράκος»... Ο Λίβας έχει διατελέσει νομικός σύμβουλος αρκετών ομάδων της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μπέος έπειτα από την αποφυλάκισή του παρακολουθεί κανονικότατα ποδοσφαιρικούς αγώνες του Ολυμπιακού ή των φιλικών - θυγατρικών κατά τον Γιάννη Αλαφούζο - σωματείων, σαν να μην του έχει ασκηθεί ποτέ απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα από τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ. Βέβαια του τη «χάλασε» ο Παναθηναϊκός με τα δύο γκολ που πέτυχε και τον εξανάγκασε σε άτακτη φυγή από το ημίχρονο.

Το πρόσωπο που έχει καταγραφεί να συνομιλεί με τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, όπως αποκαλύπτεται σε μέρος της σχετικής δικογραφίας που έχει δει το φως της δημοσιότητας, και να αποφασίζουν... ποιοι διαιτητές θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της αρεσκείας τους, δίνει κανονικά το «παρών» στα γήπεδα.

Κάθεται ανενόχλητος στα επίσημα του Πανιωνίου, παρά το γεγονός πως ενέπλεξε την ομάδα της Νέας Σμύρνης σε σκάνδαλα στημένων αγώνων (με τη Ντιναμό Τυφλίδας στο περίφημο «διπλό ημίχρονο - άσο τελικό»), παρά τον πόλεμο που άσκησε προς τους οργανωμένους οπαδούς της. Προφανώς και η διοίκηση της ομάδας που προπονεί ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν έχει κανένα πρόβλημα με πρόσωπα όπως ο Αχιλλέας Μπέος ή τους... κύκλους του.
Keywords
Αναζητήσεις
αργυρης λιβας, λυβας μπεος
Τυχαία Θέματα