Ποδοσφαιρική... ανωμαλία και στο πόλο!

Η ανωμαλία του ποδοσφαίρου έχει επηρεάσει μέχρι και το πόλο, υποστηρίζει ο προπονητής του Παναθηναϊκού Φάνης Κουντουδιός…
Έξαλλος με τη διαιτησία του δεύτερου ρέφερι κ. Κατσαρού είναι ο προπονητής της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού Φάνης Κουντουδιός, ο οποίος τονίζει πως το άθλημα πλέον δεν παίζεται μέσα στις πισίνες.

Ο τεχνικός του Τριφυλλιού ξεκαθαρίζει πως δεν αναφέρεται στον πρώτο διαιτητή κ. Σταυρίδη, αλλά στις αποφάσεις του δεύτερου κ. Κάτσαρού, οι οποίες έκριναν το τελικό αποτέλεσμα με τη Χίο.

Ο προπονητής των «πρασίνων» είπε αναλυτικά στην εφημερίδα «Πράσινη»:

«Να ευχαριστήσω τους παίκτες μου που υπερέβαλαν εαυτόν, που κατέβηκαν στο ματς και δεύτερον που έπαιξαν καταπληκτικά. Θεωρώ ότι δεν αξίζαμε την ήττα. Έχω μπερδευτεί με τους κανονισμούς πλέον. Και θεωρώ ότι όλη αυτή η ανωμαλία που συμβαίνει στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν κάνει καλό στο ίδιο το πόλο.

Κάποιοι πρέπει να καταλάβουν ότι το πόλο παίζεται μέσα στην πισίνα. Και πρέπει να υπάρχει ισονομία και αξιοκρατία και δεν αναφέρομαι στον πρώτο διαιτητή, τον κ. Σταυρίδη, που έχει δείξει ότι είναι καταπληκτικός διαιτητής».
Keywords
Τυχαία Θέματα