Πολύ βαριά φανέλα

Από... μοιραίος εξαιτίας του (αστείου) αυτογκόλ, ο Γιούρκας Σεϊταρίδης έγινε ήρωας, έπαιξε εκπληκτικά και σέρβιρε το γκολ του Τοτσέ για το τελικό 1-1 επί της Λάτσιο.
Ένας εξαιρετικός Παναθηναϊκός στο δεύτερο ημίχρονο «έπνιξε» τη Λάτσιο από το 60' και μετά, κυνήγησε την ισοφάριση και με ένα πανέμορφο γκολ, δύσκολο σε εκτέλεση, του Χοσέ Τοτσέ τα κατάφερε στο 90'. Ακόμη και σε
ένα παιχνίδι που όλα έδειχναν στραβά και ανάποδα, το Τριφύλλι του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος χειρίστηκε με μαεστρία τις αλλαγές του, μπόρεσε και απέδειξε πως –όταν το θέλει- μπορεί να κατορθώσει πολλά.

Το 0-1 ήρθε από ένα αστείο αυτογκόλ του Γιούρκα Σείταρίδη, ο οποίος όμως ήταν από τους καλύτερους του γηπέδου, έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι αμυντικά και επιθετικά και είναι και αυτός που σέρβιρε το γκολ της ισοφάρισης, όπως είχε κάνει και στο ματς με την Τότεναμ.

Ευχάριστα νέα έρχονται και από τα στρατόπεδα των άλλων δύο ομάδων του ομίλου, καθώς οι Τότεναμ με την Μάριμπορ έμειναν στο 1-1, σκορ που αφήνει τα πάντα ανοικτά.

Περισσότερα σε λίγο...
Keywords
Τυχαία Θέματα