«Πόρτα» από Μαυροειδή, στην έξοδο οι Ίαν, Πέρπε

«Όχι» φέρεται πως είπε στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Μαυροειδής, ενώ προς τη Ρωσία και την Ούνικς Καζάν κατευθύνονται οι Περπέρογλου και Βουγιούκας...
Μέχρι πριν από λίγες εβδομάδες ήταν όνειρο για κάθε Έλληνα καλαθοσφαιριστή να αγωνιστεί στη μεγαλύτερη ομάδα που έχει βγάλει ποτέ ο εγχώριος αθλητισμός, στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Πλέον, όλα δείχνουν πως η ομάδα γυρίζει σελίδα.

Ο Δημήτρης Μαυροειδής, σύμφωνα με δημοσιεύματα, απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού
και είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στο λιμάνι του Πειραιά. Το μεγάλο πλήγμα δεν είναι τόσο η μη συμφωνία με έναν αξιοπρεπή μπασκετμπολίστα, αλλά το γεγονός πως τα δεδομένα δείχνουν πως αλλάζουν και στην πράξη.

Τι ήταν αυτό που κρατούσε στην ομάδα τους καλύτερους Έλληνες αθλητές, αλλά που ήταν και πόλος έλξης για να μεταγραφούν όλοι όσοι ζητούσε η ΚΑΕ; Σίγουρα ο οικονομικός παράγοντας. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό. Οι παίχτες έρχονταν σε μία ομάδα που μύριζε όραμα, που διεκδικούσε κάθε χρόνο τρεις τίτλους και που θα τους προπονούσε ο καλύτερος τεχνικός της Ευρώπης.

Ίσως αυτό να εννοούσε με τη δήλωσή του ο Κώστας Καϊμακόγλου («η έξοδος είναι η λύση»), ίσως αυτό να δέιχνει η απόφαση του Μαυροειδή να μην δώσει τα χέρια με τον Παναθηναϊκό, παρόλο που η πρότασή του Τριφυλλιού φέρεται να είναι οικονομικά πιο συμφέρουσα από αυτή που του κάνει ο Ολυμπιακός.

Στην έξοδο οδηγείται παράλληλα ο Ίαν Βουγιούκας. Ο σέντερ, σύμφωνα με όσα έχει γράψει ο αθλητικός Τύπος, θα είναι το τρίτο πεντάρι του Παναθηναϊκού που αποχωρεί (μετά τους Μάριτς και Μπατίστ). Για τον Βουγιούκα ακόμα δεν έχει δημοσιοποιηθεί καν αν του έχει κάνει πρόταση ανανέωσης η ΚΑΕ Παναθηναϊκός! Νέος του προορισμός φέρεται πως θα είναι η Ούνικς Καζάν.

Η ρωσική ομάδα θέλει να χτίσει... ελληνικό, Παναθηναϊκό κορμό, καθώς ήδη έχει υπογράψει με τον Κώστα Καϊμακόγλου και θέλει να προσθέσει στο ρόστερ της, εκτός του Ίαν Βουγιούκα και τον Στράτο Περπέρογλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα