Προηγήθηκε «πειρατική παραγγελία» της δίωξης

Σύμπτωση νο1: Η δίωξη κατά του Γ. Αλαφούζου ήρθε μετά από «πειρατική παραγγελία». Σύμπτωση νο2: Είναι η δεύτερη φορά που συμβαίνει...
Εντυπωσιακές είναι ορισμένες συμπτώσεις. Στις 28 Αυγούστου 2012 ο (φερόμενος ως ρατσιστής –διαβάστε εδώ) δημοσιογράφος Μανώλης Γαβαθιώτης είχε ζητήσει δίωξη κατά του Γιάννη Αλαφούζου από την αθλητική Δικαιοσύνη. Ο εισαγγελέας, πριν συμπληρωθεί ένα 24ωρο από την… απαίτηση του Γαβαθιώτη, είχε καλέσει σε απολογία τον Παναθηναϊκό και τη Συμμαχία.

Είχε γράψει, συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα parapolitika
o κ. Γαβαθιώτης:

«Είμαι πεπεισμένος ότι ο κ. Αλαφούζος πιστεύει ότι βρίσκεται στο απυρόβλητο της αθλητικής Δικαιοσύνης και έχει κάθε δίκιο να το πιστεύει αυτό, από τη στιγμή πού ΑΚΟΜΑ δεν έχει ΚΛΗΘΕΙ να απολογηθεί για τα όσα ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ για το ποδόσφαιρο έχει «εκστομίσει» με την μέθοδο των «τουίτς», με τα οποία ασχολείται άφθονο χρόνο καθημερινά».
Και πάμε στα τωρινά:

Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γιώργος Χελάκης έγραψε με αφορμή το «τιτίβισμα» του Γιάννη Αλαφούζου περί Παράγκας και ΑΕΚ:

«(...)Επειδή δεν τιτίβισε ο Χ, Ψ ανώνυμος αλλά ο πρόεδρος μιας κορυφαίας ΠΑΕ ας μην δοκιμαστούν τα... αντανακλαστικά του και το πηγαίο ενδιαφέρον του για την ΑΕΚ.

Ας πάρει την πρωτοβουλία ο εισαγγελέας να καλέσει στο γραφείο του τον... τιτιβίσαντα ώστε να τα μάθει όλα. Θα μάθουμε έτσι τους σκευωρούς της παράγκας και πέραν των ποινικών συνεπειών θα διαπομπευτούν από τον Τύπο που διακρίνεται πάντα για τη σκληρή στάση που κρατεί εκ των υστέρων...

Ό,τι είναι να γίνει, ας γίνει τώρα. Πριν οι οπαδοί της ΑΕΚ πειστούν πως τους ρίχνει η "παράγκα" και επιτεθούν σε όσους θεωρούν ότι την αντιπροσωπεύουν. Ένας δημόσιος άνδρας πρέπει να αναλαμβάνει την ευθύνη όσων λέει κι αν δεν τα καταφέρνει μόνος του έχει η Πολιτεία με τα συντεταγμένα όργανα της να δίνει χέρι βοηθείας(...)».
Και πριν συμπληρωθεί ένα εικοσιτετράωρο από την ανάρτηση του θέματος του «πειρατή» στον ιστότοπο του SportFm, ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ασκεί πειθαρχική δίωξη κατά του προέδρου του Παναθηναϊκού Γιάννη Αλαφούζου!

Όλα αυτά μας φέρνουν στο μυαλό την αποκάλυψη του GreenZone για τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ομοιότητες που είχαν δύο άρθρα που δημοσιεύθηκαν την ίδια ημέρα σε Πρωταθλητή και SportDay (την εφημερίδα του «πειρατή») και αφορούσαν και πάλι την «ερυθρόλευκη» ενόχληση προς τις αλήθειες που ξεστόμιζε τότε ο Γιάννης Αλαφούζος.

Υ.Γ. Φυσικά όλα τα παραπάνω, όπως γράψαμε, είναι συμπτώσεις. Δεν εννοούμε πως η αθλητική Δικαιοσύνη... εκτελεί εντολές που δίνουν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι. Είναι γνωστό άλλωστε πως στην Ελλάδα η αθλητική Δικαιοσύνη είναι αδέκαστη, κάνει σωστά το έργο της, και η φίλαθλη κοινότητα της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη
Keywords
Τυχαία Θέματα