Στην έξοδο Βιτόλο και Τοτσέ

Aρνητικοί φέρονται να είναι στη μείωση των αποδοχών τους οι Βίκτορ Βιτόλο και Χοσέ Τοτσέ, με ιδιαίτερα πιθανή την αποχώρησή τους από το Τριφύλλι...
Πολύ δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ένας από τους πιο σταθερούς φέτος ποδοσφαιριστές, ο Βίκτορ Βιτόλο, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Χοσέ Τοτσέ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "SportDay", από τον Παναθηναϊκό τους προτάθηκε «ψαλίδισμα» ύψους 50% στα συμβόλαιά τους, με τους δύο Ισπανούς να μη δέχονται τη μεγάλη περικοπή και να θεωρείται σχεδόν αδύνατο να παραμείνουν
στην ομάδα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι Τοτσέ και Βιτόλο δε θα είναι οι μόνοι που θα ανοίξουν την πόρτα της εξόδου. Ο τρίτος Ισπανός της παρέας, ο Εσπάρθα θα αποχωρήσει επίσης, καθώς και οι Μπουμσόνγκ, Κάιπερ, Φορναρόλι, Κουίνσι (θα γίνει προσπάθεια να σπάσουν τα συμβόλαια των δύο τελευταίων), ενώ ο Βελάσκες θα δοθεί πιθανότατα δανεικός.

Το ζήτημα που απασχολεί τους «πράσινους» είναι η παραμονή του Σισοκό, με νέο δανεισμό, αλλά φαντάζει απίθανη, καθώς η Βόλφσμπουργκ επιθυμεί να τον πουλήσει και όχι να ανανεώσει το δανεισμό του.
Keywords
Τυχαία Θέματα