Προς λύση στο πόλο

Η χρυσή τομή φαίνεται πως βρέθηκε ανάμεσα στη διοίκηση και τους πολίστες του Παναθηναϊκού, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση. Την Τετάρτη αναμένεται να λήξει αυτό το τόσο σημαντικό πρόβλημα...

Τα πολύ σοβαρά ζητήματα που οδήγησαν τους πολίστες να απέχουν δύο εβδομάδες από τις υποχρεώσεις τους, με αποτέλεσμα να κατεβαίνει ο Παναθηναϊκός να αγωνιστεί με την ομάδα νέων και να γνωρίζει συντριβές, φαίνεται
να βρίσκουν λύση.

Οι διαβουλεύσεις των δύο πλευρών είχαν θετική κατάληξη, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Αρχικά, οι πολίστες δεν δέχονταν την προτεινόμενη μείωση του 20% στις αποδοχές τους και κυρίως την αποπληρωμή τους σε 15 μήνες, καθώς ουδείς γνωρίζει σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται το τμήμα μετά το καλοκαίρι.

Μπροστά στον κίνδυνο του υποβιβασμού (εάν αγωνίζονταν οι μικροί, αυτό αναπόφευκτα θα συνέβαινε) εντατικοποιήθηκαν οι προσπάθειες για εξεύρεση λύσης. Η συμφωνία θα επισφραγιστεί με τις υπογραφές των συμφωνητικών, κάτι που αναμένεται να γίνει εντός της Τετάρτης, χωρίς να έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες.

Το βέβαιο είναι πως η πιθανή συμφωνία θα βρει τους πολίστες ξανά στην πισίνα στο σαββατιάτικο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.
Keywords
Τυχαία Θέματα