Προσέγγισε Κετσπάγια ;

Τον Τιμούρ Κετσπάγια φέρεται να προσέγγισε ο Παναθηναϊκός για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και να τον πείσει να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού.

Ενώ η στήριξη στον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα,
έχει διατυπωθεί πολλάκις από τον, πλέον, πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Αλαφούζο, αλλά και τον κόσμο του Τριφυλλιού, έρχεται ένα δημοσίευμα να «ταράξει τα νερά».

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα «Sportday» αναφέρει στο σημερινό της φύλλο πως ο Παναθηναϊκός προσέγγισε τον Τιμούρ Κετσπάγια για να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του και να τον πείσει να αναλάβει το πόστο του πορτογάλου τεχνικού.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Παναθηναϊκός πλησίασε τον Κετσπάγια και του έκανε πρόταση συνεργασίας. Ο Κετσπάγια από την πλευρά του χαρακτήρισε τιμητικό το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, όμως η υπόθεση φαίνεται πως κόλλησε στο οικονομικό και αρνήθηκε προσωρινά. Ο γεωργιανός προπονητής ενημέρωσε τους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι δεν μπορεί να σπάσει το συμβόλαιό του με την Εθνική ομάδα της Γεωργίας, αφού αμείβεται με ποσό της τάξης του ενός εκατομ. Ευρώ, ποσό που ούτε κατά διάνοια δεν μπορεί να του προσφέρει ο Παναθηναϊκός.

Με ενδιαφέρον αναμένεται η απάντηση της ΠΑΕ στο δημοσίευμα αυτό, αλλά και η τοποθέτηση συγκεκριμένα του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος οφείλει να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το αν έγινε τέτοια κίνηση και το αν εξακολουθεί να στηρίζει απόλυτα τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.
Keywords
Τυχαία Θέματα