Πρόταση ασυναγώνιστη μέχρι και για τα... «απεριόριστα μπάτζετ» του παρελθόντος

Ποσά που απαγόρευαν κάθε μορφή πλειστηριασμού προσέφερε η Αλ Αραμπί στον Σισέ. Ποσά που δεν θα έδινε ούτε ο Παναθηναϊκός του... απεριόριστου μπάτζετ, των εποχών προ 2008!
Μπορεί να υπάρχει μία μερίδα του Τύπου που πάνω στις χαρές και τα πανηγύρια για το «ναυάγιο» Σισέ, να ρίχνει λάσπη στους μετόχους του Παναθηναϊκού, θέτοντας τους την ερώτηση γιατί δεν έδωσαν αυτοί τα 500.000 ευρώ στην ΚΠΡ
για να πάρουν τον Γάλλο (ναι, οι ίδιοι που λειτουργούν ως… δικηγόροι του Λουκά Βύντρα και θεωρούν πως καλά κάνει που στοιχίζει 1.150.000 ευρώ στους «πράσινους), ωστόσο τα δεδομένα φαίνεται πως είναι διαφορετικά.

Πρώτα απ’ όλα δεν υπάρχει σύλλογος ελληνικός σύλλογος (πόσο μάλλον με τα οικονομικά δεδομένα του φετινού Παναθηναϊκού) που να μπορεί να βγει σε πλειστηριασμό με ομάδα του Κατάρ. Εδώ δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τέτοια ποσά το Τριφύλλι επί ιδιοκτησίας Βαρδινογιάννη, τότε που ως γνωστών «δεν χρωστούσαμε» και που το «μπάτζετ ήταν απεριόριστο».

Κατά δεύτερον, σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα οι Άραβες πλην των 500.000 ευρώ που έδωσαν στην ΚΠΡ, προσέφεραν στον Σισέ 1,2 εκατ. ευρώ καθαρά για έξι μήνες και 400.000 ευρώ πριμ υπογραφής! Σύνολο 1.600.000 ευρώ. Πέρα από όλα αυτά, υπέγραψαν και οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατ. ευρώ για το καλοκαίρι, στην περίπτωση που ο Τζιμπρίλαρος θελήσει να παραμείνει στην ομάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα