Στα άκρα με Κουίνσι

Ο Κουίνσι έχει γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων του τον Παναθηναϊκό, παραμένοντας στο Λονδίνο χωρίς άδεια. Για λύση της συνεργασίας το καλοκαίρι πάνε οι δύο πλευρές...
Ο Κουίνσι Οβούσου δε δικαίωσε σε καμία περίπτωση την επιλογή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού στο πρόσωπό του αγωνιστικά. Η φετινή παρουσία του ήταν από αδιάφορη
έως κακή, αλλά σαν να μην έφτανε αυτό, δεν τηρεί ούτε τις εκ του συμβολαίου υποχρεώσεις του.

Ο γκανέζος μεσοεπιθετικός αγωνίστηκε σε ένα μόλις παιχνίδι από τότε που επέστρεψε από το Λονδίνο και ήταν ξεκάθαρο ότι δεν υπολογιζόταν, με τον ίδιο να φροντίζει με την συμπεριφορά του και τη στάση του να απομακρύνεται όλο και περισσότερο από την ομάδα.

Το τελευταίο παράπτωμα του Κουίνσι δείχνει ότι θέλει να τραβήξει την κατάσταση στα άκρα. Συγκεκριμένα, μετά την προπόνηση το προηγούμενο Σάββατο, ο Γκανέζος αναχώρησε για το Λονδίνο χωρίς να ειδοποιήσει κανέναν στον Παναθηναϊκό, χωρίς να πάρει άδεια από τη διοίκηση.

Οι «πράσινοι» επικοινώνησαν μαζί του και ζήτησαν εξηγήσεις, με τον ίδιο να ισχυρίζεται ότι την Δευτέρα έπρεπε να είναι σε ένα δικαστήριο για μια κλήση. Παρόλα ταύτα, ο Κουίνσι δεν επέστρεψε στις προπονήσεις ούτε την Τρίτη, αφού επικαλέστηκε ότι έχασε την πτήση του.

Το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών είναι κάτι περισσότερο από βέβαιον, αφού αποτελεί κοινή επιθυμία και των δύο εμπλεκομένων στην υπόθεση, με τον Κουίνσι να αποτελεί παρελθόν από την ομάδα το καλοκαίρι.
Keywords
Τυχαία Θέματα