Στα υπόψιν κι ο Γιαννούλης

Ενδιαφέρον φαίνεται να έχει εκδηλώσει ο Παναθηναϊκός για τον αριστερό μπακ του Ατρομήτου, που ανήκει στην Κολωνία.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal" το όνομα του αριστερού μπακ βρίσκεται στα υπόψιν των ανθρώπων του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, καθώς έχουν διαμορφώσει καλή άποψη για την περίπτωσή του.

Ο
24χρονος αμυντικός ανήκει, στην Κολωνία και φέτος αγωνίστηκε στον Ατρόμητο, ως δανεικός από το γερμανικό σύλλογο. Η Κολωνία ενημέρωσε τον ποδοσφαιριστή να δώσει το «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας (15/6), αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα αν θα μείνει εκεί. Κι αυτό διότι η Κολωνία υποβιβάστηκε φέτος από την Μπουντεσλίγκα και ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι προθέσεις και οι στόχοι της διοίκησης της για το άμεσο μέλλον.

Εφόσον το μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Κολωνία είναι αβέβαιο, στον Παναθηναϊκό δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να περιμένουν και να εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις παικτών. Σύμφωνα, πάντως, με το δημοσίευμα της εφημερίδας οι πληροφορίες από την Γερμανία θέλουν τον Κώστα Γιαννούλη εκτός πλάνων για τη νέα σαιζόν. Στην περίπτωση αυτή, το Τριφύλλι θα εξετάσει την περίπτωσή του.

Εκκρεμεί παράλληλα η περίπτωση παραμονής του Νίκου Σπυρόπουλου στην Παιανία. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής έχει δηλώσει πως θα ήθελε να ανανεώσει και όλα πια εξαρτώνται από την εισήγηση του Ζεσουάλδο Φερέιρα, εφόσον είναι ο προπονητής και τη νέα σαιζόν.
Keywords
Τυχαία Θέματα