Στον τελικό οι κορασίδες του Βόλλεϋ

Οι κορασίδες του Παναθηναϊκού στο βόλλεϋ αγωνίζονται σήμερα στον τελικό του πρωταθλήματος ΕΣΠΑΑΑ...
Οι κορασίδες του Παναθηναϊκού επικράτησαν της ΑΕΚ με 3-0 σετ (25-16, 25-18, 25-18) και προκρίθηκαν στον σημερινό τελικό (18.00, Κλειστό Γυμναστήριο Ολυμπιακού
Χωριού). Θα αντιμετωπίσουν τον επί τρία χρόνια πρωταθλητή της ΕΣΠΑΑΑ Ηρακλή Κηφισιάς, με στόχο να αναδειχθούν πρωταθλήτριες στην κατηγορία τους μετά από 24 χρόνια!

Τα κορίτσια του Βασίλη Βλαχονικολού, παρά την απουσία του μεγάλου τους αστεριού που ακούει στο όνομα Ανθή Βασιλαντωνάκη (κορυφαία σκόρερ σε ολόκληρο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο οποίο η Ελλάδα κατέκτησε την πέμπτη θέση) ξεπέρασαν με ευκολία το εμπόδιο του «δικεφάλου» και στοχεύουν στην κούπα, κάτι που δεν είχαν καταφέρει πέρυσι, όταν ο Ηρακλής Κηφισιάς είχε κερδίσει το Τριφύλλι στον τελικό με 3-1 σετ (οι πράσινες όμως είχαν πάρει «εκδίκηση» στα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος κερδίζοντας την ίδια ομάδα με 3-0).

Αν ο Παναθηναϊκός πάρει τη νίκη θα αναδειχθεί πρωταθλητής κορασίδων για δεύτερη φορά στην ιστορία του, και για πρώτη φορά μετά το 1989.

Τα κορίτσια του Τριφυλλιού περιμένουν τη βοήθεια του κόσμου, που λίγους μήνες πριν «έσπρωξε» και τις Νεάνιδες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά το 1991.
Keywords
Τυχαία Θέματα