Συζητήσεις με Παναιτωλικό για Μητρόπουλο

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Παύλου Μητρόπουλου έχει δείξει ο Παναθηναϊκός, με τους «πράσινους» να ξεκινούν τις συζητήσεις με τον Παναιτωλικό για την αγορά του...
Οι «πράσινοι» εξετάζουν την περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Goal", αφού τον θεωρούν καλή λύση για να «γεμίσει» το ρόστερ της ομάδας.

Ο 23χρονος μέσος που το δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε
ως δανεικός στην ΑΕΚ, βρίσκεται μεταξύ των παικτών που έχουν ξεχωρίσει στο Τριφύλλι από την ελληνική αγορά. Ο παίχτης θα επιστρέψει στον Παναιτωλικό όπου ανήκει και αν ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται να τον αποκτήσει θα πρέπει να μιλήσει με τους Αγρινιώτες, κάτι που αναμένεται να πράξει, σύμφωνα με ίδιο δημοσίευμα, μετά τον αγώνα μπαράζ της Πέμπτης με την Ξάνθη.

Η ρήτρα του Μητρόπουλου ήταν στις 250.000 ευρώ για την ΑΕΚ, ποσό που στον Παναθηναϊκό δεν είναι, σε καμία περίπτωση, διατεθειμένοι να δώσουν, καθώς το συμβόλαιό του παίκτη λήγει σε έναν χρόνο. Εάν οι απαιτήσεις που θα έχουν οι Αγρινιώτες δεν είναι σε λογικά πλαίσια, οι «πράσινοι» θα εγκαταλείψουν την περίπτωση του Μητρόπουλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα