Τα δημοφιλέστερα άρθρα της χρονιάς

To GreenZone παρουσιάζει τα άρθρα του που διαβάστηκαν περισσότερο το 2012...
Οι αποκαλύψεις για τον Ολυμπιακό και το παρελθόν του είναι τα άρθρα που «τράβηξαν» περισσότερους αναγνώστες. Από κοντά τα ιστορικά θέματα, το «ξεσκέπασμα» του ρόλου του αθλητικού (και μη) Τύπου της χώρας και φυσικά το έργο κατά το παρελθόν και το παρόν της οικογένειας Βαρδινογιάννη στον Παναθηναϊκό.

Τα δημοφιλέστερα άρθα του GreenZone για το 2012 ανά κατηγορία είναι τα ακόλουθα:

Ιστορία:

Όταν ο Ολυμπιακός
την «κοπάνησε» από τη... Θύρα 13!
Δεύτερος ακόμα και στην επιλογή της θύρας των οργανωμένων ο Ολυμπιακός! Θύρα 13: Η αποτυχημένη κόκκινη αντιγραφή και η «κοπάνα» προς την απέναντι Θύρα 7!

Από Βγενόπουλο σε Βγενόπουλο: Άγνωστες Παναθηναϊκές ιστορίες
To GreenZone παρουσιάζει άγνωστα ιστορικά στοιχεία γύρω από την οικογένεια του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος γεννήθηκε κυριολεκτικά μέσα στον Παναθηναϊκό...

Ο Ολυμπιακός με πράσινη φανέλα και Τριφύλλι
Απολαύστε δύο ντοκουμέντα που παρουσιάζουν τον Ολυμπιακό να έχει φορέσει ΔΥΟ φορές πράσινες φανέλες, δανεικές από τον Παναθηναϊκό... Μία στο ποδόσφαιρο και μία στο μπάσκετ!

Πρωταθλητής στο ψέμα και στις «εφευρέσεις»
To Greenzone αποκαλύπτει τα 560 ψέματα του Ολυμπιακού ένα προς ένα! Οι 272 τίτλοι από αυτούς που παρουσίασε ο «Πρωταθλητής» είναι ψεύτικοι (ατομικοί, τουρνουά ή... εφευρέσεις)!

Η Λεωφόρος σήκωσε πρώτη τη σημαία της Απελευθέρωσης!
Μία γενναία Παναθηναϊκή πράξη που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ. Ο Ar1sto3lis μας ταξιδεύει 68 χρόνια πίσω. Εκείνη την Κυριακή που στη Λεωφόρο γράφτηκε Ιστορία, χωρίς να έχει ποδόσφαιρο...

Οριστικό τέλος στο παραμύθι της Δέσποινας Παπαδοπούλου
Η «σημαία» των προπαγανδιστών υποστέλλεται μια και καλή. Απαντήσεις με στοιχεία, αποδείξεις και ακατάρριπτα επιχειρήματα και οριστική διάλυση του ψέματος της Δέσποινας Παπαδοπούλου...

Αντι-προπαγάνδα:

«Η μισή Ελλάδα είναι Ολυμπιακοί...» - Το άλλο με τον Τοτό;
«Τράβα Ρένα, ανεβαίνουμε». Το GreenZone καταρρίπτει με επίσημα στοιχεία μια και καλή την προπαγάνδα της «ερυθρόλευκης μισής Ελλάδας»...

Τα ερυθρόλευκα στατιστικά ψέματα του Goal!
O Σκορπιός ρίχνει το δηλητήριό του σε μια ακόμη στατιστική πλάνη: Tρανταχτά ψέματα από τους (δήθεν) αντικειμενικούς που κόπτονται να χαρίσουν ρόλο... πρέσβη της Ελλάδας στην Ευρώπη τον Ολυμπιακό.

SportDay: Η μεγάλη ερυθρόλευκη «αδερφή»!
Το ξεδιάντροπα ολόιδιο «ρεπορτάζ» εις βάρος του Αλαφούζου από «Πρωταθλητή» και την εφημερίδα του συγκροτήματος της Καλλιθέας «επιβεβαιώνει» την ερυθρόλευκη συγγένεια.

Η Ριζούπολη (2003), το ΟΑΚΑ (2012) και τα κατευθυνόμενα ΜΜΕ
Η λέξη «υποκριτές» είναι επιεικής για όσους εξισώνουν τη Ριζούπολη του 2003 με τα επεισόδια του Ολυμπιακού Σταδίου το 2012. Διαβάστε τι έγραφαν μετά το ματς-ντροπή όλες οι αθηναϊκές εφημερίδες...

Χίλιες και μία…Πράσινες νύχτες (Photos)
«Παραμύθια της Χαλιμάς» χαρακτήρισε τα αραβικά σενάρια στις 13/9 2012 η εφημερίδα «Πράσινη». Το Greenzone θυμάται πότε ξανά το ίδιο έντυπο είχε παρουσιάσει παρόμοια στάση και πώς λειτουργούσε για μισό χρόνο απέναντι σε ό,τι χαρακτηρίζει πλέον «παραμύθια».

Νέα επίθεση στον Παναθηναϊκό από τον Βέργη και το Goal
Ούτε συγγνώμη από την ερυθρόλευκη φυλλάδα Μπόμπολα που χαρακτηρίζει απαίδευτους, κοινωνικά αμόρφωτους ή θιασώτες του ολοκληρωτισμού τους φίλους του Παναθηναϊκού! Τι απαντούν στα σχόλιά τους οι αναγνώστες.

Αποκαλύψεις - επικαιρότητα:

Πέρυσι ο Μέλμπεργκ, εφέτος ο Κοντρέρας
Αρωμα σκανδάλου από τη συμμετοχή του χιλιανού αμυντικού στη Βέροια. Τι θα σκαρφιστεί αυτή τη φορά η «κόκκινη» ΕΠΟ για να γλιτώσει το «αγαπημένο» παιδί της;

Κόκκινη «κυψέλη» έξω από το σπίτι του Παναθηναϊκού
Οι τεράστιοι κίνδυνοι που παρουσίασε το GreenZone για τη μετακόμιση ακαδημιών του ΟΣΦΠ στην Κυψέλη και που ευτυχώς αποφεύχθηκε στο... παρά πέντε.

Τυχαίο; Μόλις 28,6 εκ. ευρώ «χρέωσε» ο Τζίγκερ την ΠΑΕ!
Αποκλειστικό! Για πρώτη φορά όλα τα νούμερα της μεταβίβασης. Η «τρύπα» που έχει ο Παναθηναϊκός σήμερα είναι σχεδόν όση κλήθηκαν να πληρώσουν οι νέοι μέτοχοι το 2008 όταν απέκτησαν το 35% της ΠΑΕ!

Από το Double του 2010, στο χάος του 2012…
Πώς ο Παναθηναϊκός από τη δόξα και τη χλιδή του Double του 2010 οδηγήθηκε στην οικονομική-αγωνιστική καταστροφή του 2012...

Πώς δηλητηριάστηκε η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου!
Αποκαλυπτικές δηλώσεις κάνει στο GreenZone ο έφορος του τμήματος κολύμβησης του Παλαιού Φαλήρου, Κωνσταντίνος Βραχλιώτης για τη δηλητηρίαση της ομάδας του στο πανελλήνιο πρωτάθλημα... Πώς εμπλέκεται ο Ολυμπιακός στην υπόθεση.

O Γκόντζος στη θέση του Τσουκαλά!
Εκπομπή στο άλλοτε TV Magic παίρνει ο εκδότης του Derby. Απολαύστε τον Τάκη Γκόντζο που βρήκε επιτέλους «ερυθρόλευκη» στέγη!
Keywords
Τυχαία Θέματα