Τα κόκκινα ψεύδη καταρρίπτονται

Διάψευση των μυθευμάτων της ΚΑΕ Ολυμπιακός σχετικά με συναίνεση του Παναθηναϊκού σε διεξαγωγή των τελικών πριν από το Final-4...
Tα μυθεύματα είναι δεύτερη φύση του Ο.Σ.Φ.Π. και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τα ξεσκέπασε
για ακόμη μία φορά. Μπορεί στον Πειραιά να να διέδιδαν πως δήθεν ο Παναθηναϊκός ψήφισε υπέρ της πρότασης να γίνουν τελικοί πριν την έναρξη του Final-4 της Πόλης, αλλά από πλευράς Παντοκράτορα αυτό διαψεύθηκε κατηγορηματικά.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τόνιζαν πως η προτίμησή τους να γίνουν οι τελικοί της Α1 μετά το Final 4 ήταν δεδομένη, προκειμένου να οδηγηθούν οι δυο ομάδες στην Κωνσταντινούπολη μέσα σε ένα πιο ήπιο κλίμα και χωρίς εντάσεις, ενώ προσέθεταν πως δεν είναι δυνατόν να γίνει κουβέντα για τον τελικό από την στιγμή που οι ημιτελικοί είναι ακόμη σε εξέλιξη και δε γνωρίζουμε την έκβασή τους.

Παράλληλα, από τον Παναθηναϊκό τόνιζαν πως οι προγραμματισμένες για τις 6 Μαΐου βουλευτικές εκλογές καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή των τελικών, καθώς βάσει νόμου απαγορεύεται κάθε αθλητική δραστηριότητα από 3-7 Μαΐου. Συνεπώς, η λύση των τελικών μετά το Final-4 της Κωνσταντινούπολης είναι μονόδρομος!

E.A.

E.A.
Keywords
Τυχαία Θέματα