Τάγκο με Φιγκερόα χορεύει ο Παναθηναϊκός

Με τον αργεντινό παικταρά Φιγκερόα «φλερτάρει ο Παναθηναϊκός και σύμφωνα με δημοσιεύματα οι δύο πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία! Την Πέμπτη (07/02) στην Αθήνα για τα τυπικά και τις ανακοινώσεις.
Ο 31χρονος επιθετικός Λουτσιάνο Φιγκερόα φέρεται πως είναι ο εκλεκτός για την «πράσινη» επίθεση, σύμφωνα με όσα είδαν το φως
της δημοσιότητας το βράδυ της Τρίτης (5/2).

Πρόκειται για φορ μεγάλης κλάσης που ακόμα και τώρα που πιθανότατα να μην διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του, θα βοηθήσει σημαντικά το Τριφύλλι με την εμπειρία και τις ικανότητες που διαθέτει.

Ο Φιγκερόα έχει θητεύσει σε μεγαθήρια της Αργεντινής, όπως η Μπόκα Τζούνιορς και η Ρίβερ Πλέιτ, έχει αγωνιστεί στην Ευρώπη με τις φανέλες της Βιγιαρεάλ και της Τζένοα, ενώ έχει φορέσει και το εθνόσημο της πατρίδας του. Με την εθνική ομάδα ανδρών της Αργεντινής έχει πετύχει 9 γκολ σε 15 συμμετοχές.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του είναι η Έμελεκ του Εκουαδόρ, από την οποία έμεινε ελεύθερος. Mε την τελευταία του ομάδα αγωνίστηκε συνολικά σε 33 παιχνίδια και σημείωσε 14 γκολ. Αναλυτικά, σε 21 συμμετοχές για το πρωτάθλημα σημείωσε 10 γκολ, σε 5 συμμετοχές στο Σουδαμερικάνα 1 γκολ και σε 7 συμμετοχές στο Λιμπερταδόρες 3 γκολ.

Για τον παίκτη έχουν ενδιαφερθεί οι Μιγιονάριος και η Ρίβερ Πλέιτ, όμως αυτός «ψηφίζει» Ευρώπη. Στον Παναθηναϊκό επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία πως δεν θα υπάρξουν εμπόδια και θα μπορέσουν να ολοκληρώσουν μία σημαντική μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει την ομάδα άμεσα.
Keywords
Τυχαία Θέματα