Τελικό ταξίδι για Μπεργκ

Ο Νίκος Νταμπίζας θα αναχωρήσει αύριο για Γερμανία, προκειμένου να κλείσει θετικά για τον Παναθηναϊκό την υπόθεση του Μάρκους Μπεργκ...
Tην ύστατη προσπάθεια για απόκτηση του Μάρκους Μπεργκ θα κάνει ο Παναθηναϊκός, αφού η υπόθεση του σουηδού επιθετικού έχει τραβήξει σε μάκρος.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει βασική προτεραιότητα για τη γραμμή κρούσης του Τριφυλλιού τον Μπεργκ, έχοντας εξηγήσει μάλιστα στον σουηδό φορ
το πλάνο του για την ομάδα και το ρόλο που θέλει να διαδραματίσει ο διεθνής Σουηδός σε αυτό.

Ο Μπεργκ βλέπει ζεστά τη μεταγραφή του στο Τριφύλλι, ενώ βρίσκεται και σε καλό δρόμο συζητήσεων με το Αμβούργο, προκειμένου να τον αφήσει ελεύθερο. Γι΄αυτόν τον σκοπό θα βρεθεί αύριο στη Γερμανία ο Νίκος Νταμπίζας, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει την ελευθερία του παίκτη από τη διοίκηση της γερμανικής ομάδας και στη συνέχεια την υπογραφή του.

Στους μνηστήρες για τον Σουηδό συγκαταλέγεται η Γκέτεμποργκ, η οποία επίσης τον θέλει ελεύθερο, αλλά στο Τριφύλλι είναι αισιόδοξοι ότι τελικά ο παίχτης θα ντυθεί στα πράσινα και θα ακολουθήσει την ομάδα στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία.
Keywords
Τυχαία Θέματα