Κλείνουν τρύπες με το δάνειο

Δάνειο, CAS, Λεωφόρος, διαρκείας, Απήλιον και αποδεσμεύσεις είναι τα ζητήματα που συζητήθηκαν στο Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το απόγευμα της Τρίτης (25/6).
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εγκρίθηκε και τυπικά το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ. Τα 3,5 εκατ. ευρώ έχουν ήδη εκταμιευθεί για υποχρεώσεις της ομάδας.

Στη
συνεδρίαση του Δ.Σ. αποφασίστηκε οριστικά να μην προσφύγει το Τριφύλλι στο CAS, ενώ τονίστηκε πως η ΠΑΕ πρέπει να σκληρύνει τη στάση της απέναντι στην ΕΠΟ.

Συζητήθηκε, ακόμα, το θέμα των διαρκείας, με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού να εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τους ρυθμούς διάθεσης των εισιτηρίων.

Όσον αφορά τις εργασίες στη Λεωφόρο, σημειώθηκε πως θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί έως τις 17 Αυγούστου. Σχετικά με τη «μετακόμιση» στο Απήλιον, αποφασίστηκε αυτή να γίνει ομαλά και να παραμείνει στην Παιανία η ομάδα μέχρι το Σεπτέμβη.

Τέλος, συζητήθηκε και το ζήτημα των αποδεσμεύσεων, αφού πέραν του Μπουμσόνγκ, δεν έχει βρεθεί μέχρι στιγμής λύση για κάποιον από τους «κομμένους».
Keywords
Τυχαία Θέματα