thanasis vouliazei karavi

Βολές του Θανάση Γιαννακόπουλου κατά την έξοδό του από το Δ.Σ. προς όσους παραιτούνται και οδηγούν τον Παναθηναϊκό στη διάλυση»...
Εκνευρισμένος αποχώρησε από το Διοικητικό Συμβούλιο ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού
τόνισε πως η ομάδα οδηγείται προς διάλυση και πως είναι αδιανόητο να υπάρχουν παραιτήσεις σε τόσο δύσκολες στιγμές.

«Βλέπω τα πράγματα στον Παναθηναϊκό από μέσα και όχι απέξω είναι πολύ δύσκολα, για να μην πω ότι ο Παναθηναϊκός είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. Άκουσα πράγματα ανήκουστα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο.

Άλλοι παραιτούνται, άλλοι παίρνουν τα λεφτά τους πίσω και κανένας δεν σκέφτεται τον Παναθηναϊκό. Κατά τη δική μου άποψη πάντοτε και αυτό θέλω να το τονίσετε. Αυτά είναι προσωπικές μου απόψεις και όχι απόψεις του Δ.Σ. Βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός πάει για διάλυση. Μεγάλη κουβέντα, αλλά αληθινή. Δεν μπορεί κάποιοι που θέλουν να λένε ότι είναι καλοί Παναθηναϊκοί να θέλουν να πάρουν τα λεφτά τους πίσω και άλλοι να παραιτούνται. Επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος τους ήρθε και τέσσερις - πέντε θέλουν να παραιτηθούν;

Άλλοι μεν παραιτούνται λόγω των φιλάθλων και άλλοι για να μην έχουν ποινικές ευθύνες. Εγώ αυτά τα πράγματα δεν τα καταλαβαίνω. Δεν κάνω τον ξερόλα. Δεν κάνω τον καλό Παναθηναϊκό, αλλά μου είναι αδιανόητο με τα 30-35 χρόνια που είμαι στον Παναθηναϊκό να βρίσκομαι σε τέτοιες καταστάσεις».

Για πόσες παραιτήσεις μιλάμε;
«Θα βγουν οι ίδιοι οι αρμόδιοι να πούμε τι είναι και ποιοι είναι και θέλω να σας ζητήσω να ρωτήσετε τους λόγους που το κάνουν αυτή τη δύσκολη στιγμή που το καράβι βουλιάζει. Μου θυμίζει την ιστορία που όταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια φεύγουν»
Keywords
Τυχαία Θέματα