Την Τρίτη το ραντεβού Φερέιρα - διοίκησης

Την Τρίτη (22/5) θα γίνει τελικώς η συνάντηση της διοίκησης του Παναθηναϊκού με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, προκειμένου να συζητηθεί το μέλλον του πορτογάλου τεχνικού στην Παιανία.

Ο κόσμος στο χθεσινό τελευταίο παιχνίδι της ομάδας εναντίον της ΑΕΚ αποθέωσε τον ίβηρα προπονητή και του έδειξε τη λατρεία
του. Παράλληλα, η εκπεφρασμένη επιθυμία των ανθρώπων του Τριφυλλιού για παραμονή του Φερέιρα στους Πράσινους είναι δεδομένη. Αν και ήδη έχει γίνει μία πρώτη κουβέντα με τον Πορτογάλο, οι οριστικές συζητήσεις των δύο πλευρών που θα θέσουν τα πάντα επί τάπητος θα λάβουν χώρα αύριο.

Αν και αρχικά η συνάντηση των δύο πλευρών είχε προγραμματιστεί για σήμερα, 21/5, εντούτοις ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας, το μετέθεσε κατά μία ημέρα. Πιθανολογείται πως η αιτία είναι πως θα ήθελε να έχουν οριστικοποιηθεί κάποια δεδομένα, ούτως ώστε να γίνει πιο συγκεκριμένη η πρόταση και οι συνθήκες ανανέωσης.

Σήμερα, άλλωστε, αναμένεται να γνωρίζει ο Γιάννης Αλαφούζος τί μέλλει γενέσθαι με την αίτηση δανείου από τις τράπεζες και το ύψος του δανείου που θα του δοθεί, για να εισρεύσει χρήμα στην ΠΑΕ και να καλυφθούν οι άμεσες υποχρεώσεςι, ενώ μέχρι την Τρίτη θα πρέπει να έχει τελειώσει από το Πρωτοδικείο το θέμα με την σύσταση της αστικής εταιρείας («Σωματείου») που θα πάρει τις μετοχές του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, ο Δημήτρης Γόντικας και η υπόλοιπη Διοικούσα Επιτροπή του Παναθηναϊκού θα κάτσουν στο τραπέζι με τον Φερέιρα έχοντας συγκεκριμένα πράγματα να του προτείνουν. Από τη μεριά του, ο πορτογάλος προπονητής δείχνει θετικός στο να παραμείνει στην ομάδα, φθάνει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και ομαλότητα στα διοικητικά και οικονομικά του συλλόγου

.
Keywords
Τυχαία Θέματα