Το τίμημα της αδιαφάνειας

Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο δανειστής της ΠΑΕ και πιθανός μελλοντικός μεγαλομέτοχος. Αποτέλεσμα της αδιαφάνειας είναι ο καθένας να γράφει το μακρύ του και το κοντό του.
Αν υπάρχει ένα έντυπο που να βρίσκεται κοντά στις θέσεις και τα «θέλω» της «αυλής» του πρώην μεγαλομετόχου (μετά το κλείσιμο της Derby που κατείχε τα πρωτεία), είναι η εφημερίδα που νιαουρίζει.

Μπορεί σε πολλά από τα ρεπορτάζ που δημοσιεύει να υπάρχει απόσταση από τη λέξη «αξιοπιστία», ωστόσο σε όσα αφορούν τον... πρώην, αρκετές φορές έχει σωστή ενημέρωση.


Ξεκινάει λοιπόν το ρεπορτάζ της η Ψιψινέλ αναφέροντας πως με το ομολογιακό δάνειο που θα συνάψει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κάτι δεν πάει καλά.

Γράφει η Ψιψινέλ πως πίσω από το δάνειο είναι πιθανό να κρύβεται ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και πως «αυτό ίσως να είναι και ένα πλάνο για να γυρίσει ο Τζίγγερ ως σωτήρας του Τριφυλλιού».

Λογικό, προσθέτουμε εμείς, το να γράφει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του, από τη στιγμή που επιλογή της διοίκησης Αλαφούζου είναι να αφήνει στο σκοτάδι τον κόσμο.

Θα μπορούσε κάλλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ να πει «εγώ θα βάλω τα χρήματα» και να τελείωνε εκεί η υπόθεση. Προτίμησε να μην το κάνει και να επιτρέπει έτσι σε έντυπα και ιστοσελίδες να βγάζουν αυθαίρετα (ή μη) συμπεράσματα.

Διαβάζουμε ακόμα:

«Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης μπορεί να μην το λέει δημόσια, αλλά είναι 100% βέβαιο ότι θα επανέλθει στον ΠΑΟ και θα θελήσει να πάρει πίσω τις μετοχές του».

Βέβαια παρακάτω ακολουθεί το: «και επειδή μας διαβάζουν σοβαροί παναθηναϊκοί», που, όσο να 'ναι, απομακρύνει κάπως τον τρόμο που δημιούργησε η προηγούμενη πρόταση.

Μαθαίνουμε επίσης πως επειδή το... κακό παράγινε, δεν ενδιαφέρει τον κόσμο ποιος θα βάλει τα λεφτά, αλλά κάποιος επιτέλους να τα βάλει.

(Σύμφωνα με την Ψιψινέλ, δηλαδή, και ο Μαρινάκης, που λέει ο λόγος, να βάλει λεφτά στον Παναθηναϊκό δεν έγινε και τίποτα... Άλλωστε, περισσότερους τίτλους «χάρισε» στον ΟΣΦΠ ο Τζίγγερ από όσους ο νυν ιδιοκτήτης της πειραϊκής ομάδας).

Και κλείνει το ρεπορτάζ με... fatality:

«Το κακό έχει παραγίνει και δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο στον μεγαλύτερο σύλλογο της Αθήνας».

Προσπαθούμε να θυμηθούμε ποιος αποκαλούσε έτσι τον Παναθηναϊκό, αλλά κάπου κολλάμε. Καμία βοήθεια;

Δυσκολευόμαστε, πάντως, να πιστέψουμε πως υπάρχει Παναθηναϊκός που θα αναφερόταν -προφορικά ή εγγράφως- στο Τριφύλλι και θα το χαρακτήριζε ως τον «μεγαλύτερο σύλλογο της Αθήνας».
Keywords
Τυχαία Θέματα