Για γέλια ή για κλάματα; (vid)

Βάλανε και επόπτη γραμμής... Αυτό τους μάρανε! Δείτε σε βίντεο το πέναλτι (και αποβολή) του Μανιάτη στον τελικό, που είδε όλη η Ελλάδα πλην των διαιτητών...
Πλέον μόνο να γελάς μπορείς με τα χάλια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η αλαζονεία και η δίψα για διακρίσεις με οποιονδήποτε τρόπο και κόστος από τον ΟΣΦΠ, σε συνδυασμό με τη διοικητική ανεπάρκεια του Παναθηναϊκού από
το 1996 (με εξαίρεση τη χρονιά του νταμπλ 2010) έχουν δημιουργήσει ένα ποδοσφαιρικό έκτρωμα που έχει διώξει τον κόσμο από τα γήπεδα.

Στον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΟΣΦΠ και Αστέρα Τρίπολης, ο διαιτητής Γιάχος, οι πλάγιοι και ο επόπτης γραμμών (αυτό τους μάρανε...) χάρισαν δύο αποβολές - μαρς κατά παικτών της ομάδας του Πειραιά (στους Χολέμπας - Μανιάτη), ενώ και σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα έσπρωχναν με κάθε τρόπο τους «ερυθρόλευκους» με τρόπο τουλάχιστον προκλητικό.

Η περίπτωση του Μανιάτη είναι πεντακάθαρο πέναλτι, ενώ στις καθυστερήσεις ο Γιάχος έκλεισε τα μάτια σε άλλη μία περίπτωση πέναλτι (το έκανε στο 118΄ ο Φέισα στον Ράγιος). Στην αμέσως επόμενη φάση έδωσε πέναλτι υπέρ του ΟΣΦΠ (η παράβαση ξεκίνησε έξω από την περιοχή).

Τουλάχιστον, όλα αυτά μας υπενθυμίζουν πόσο τυχεροί είμαστε που γεννηθήκαμε για να υποστηρίζουμε τον Παναθηναϊκό και όχι το σωματείο της βρωμιάς και της διαφθοράς!

Δείτε στο βίντεο το πέναλτι και την αποβολή που έπρεπε να δοθεί κατά του Μανιάτη:
Keywords
Τυχαία Θέματα