Τρελός ή πονηρός;

Δύο… περίεργες ειδήσεις δημοσιεύθηκαν από τη SportDay στην στήλη «ο τρελός του χωριού»...
Ξεκινάμε από το γεγονός πως πρέπει πάντα να είμαστε επιφυλακτικοί για τις ειδήσεις που δημοσιεύει μία εφημερίδα που δεν μπορεί κανείς να πει πως… κόπτεται για το καλό του Παναθηναϊκού. Πόσο μάλλον
από μία στήλη με «περίεργο» ρόλο και που αρκετές φορές έχει φέρει στο φως θέματα που διαψεύστηκαν και που πρόλαβαν όμως να φέρουν αναταραχές.

Ο «τρελός του χωριού» της SportDay αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός «κυνηγάει» την περίπτωση του Παναγιώτη Μπάλα του Ατρομήτου, καθώς και πως το ψαλίδι στον Βίκτορ Βιτόλο θα είναι τόσο ψηλό (50%) που θα οδηγήσει τον αμυντικό μέσο στην πόρτα της εξόδου.

Η πρώτη είδηση δεν διαψεύστηκε από τους «πράσινους», όμως ανάγκασε τη διοίκηση του Ατρόμητου να εκδώσει ανακοίνωση και να τονίσει πως ο Μπάλας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015.

Όσον αφορά τη δεύτερη είδηση… Αν δεν ισχύει, τότε αναμένουμε (τουλάχιστον) να διαψευστεί από την ΠΑΕ και τον παίκτη γιατί ήδη έχει δημιουργήσει αναταραχές σε τάξεις των φιλάθλων και μάλιστα ανήμερα ποδοσφαιρικού αγώνα.

Αν ισχύει, τότε υπάρχει πρόβλημα. Και το πρόβλημα αυτό το έχουμε εντοπίσει και το έχουμε στηλιτεύσει αρκετές φορές και ονομάζεται «έλλειψη οράματος». Είναι αυτός ο λόγος που η Παναθηναϊκή Συμμαχία δεν στηρίχθηκε από την «μάζα». Οι φίλαθλοι έχουν μπουχτίσει από τα «ψαλίδια» και από το «πράσινο» ΔΝΤ. Βλέπουν από μακριά πως κάθε παίκτης που έχει προσφέρει και που έχει τις δυνατότητες να προσφέρει στις ερχόμενες περιόδους σιγά-σιγά αποχωρεί είτε για να γεμίσουν τα ταμεία, είτε γιατί δεν μπορεί η ΠΑΕ να αντέξει το συμβόλαιό του. Έτσι όμως ο Παναθηναϊκός γίνεται… ΑΕΚ.

Δεν πρέπει όμως να προτρέχουμε, γιατί όπως γράψαμε και στην αρχή, η συγκεκριμένη στήλη δεν χαίρει άκρας… αξιοπιστίας και είναι πολύ πιθανό η ΠΑΕ να προασπίσει τα συμφέροντά της, όπως έχει προαναγγείλει πρόσφατα.
Keywords
Τυχαία Θέματα