Τριπλή συμμετοχή στη Μαλακάσα

Άφησαν υποσχέσεις τα «πράσινα πιστόλια» στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής στα αγωνίσματα του Πιστολιού Κεντρινής Πυροδότησης 25μ. ανδρών και Πιστολιού Standard 25μ. ανδρών.
Οι Δημήτρης Κατσίρης, Διονύσης Λιβέρης και Νίκος Παρασκευόπουλος αγωνίστηκαν με τα χρώματα του Παναθηναϊκού, το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Απριλίου, στους Πανελλήνιους Αγώνες Σκοποβολής, στα αγωνίσματα του Πιστολιού Κεντρικής Πυροδότησης 25m Ανδρών και Πιστολιού Standard 25m Ανδρών. Οι αγώνες έγιναν στο σκοπευτήριο της ΠΣΕ
στη Μαλακάσα

Ακολουθεί το ρεπορτάζ από το blog των σκοπευτών του Παναθηναϊκού:

Πράσινη συμμετοχή είχαμε μόνο την Κυριακή στο Πιστόλι Standard αντρών. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 33 αθλητές από 13 διαφορετικούς συλλόγους.

Με τα χρώματα του Παναθηναϊκού αγωνίστηκαν οι, Δημήτρης Κατσίρης, Διονύσης Λιβέρης και Νίκος Παρασκευόπουλος. Ο Δημήτρης στην παρθενική του συμμετοχή στο συγκεκριμένο αγώνισμα, με πολύ καλή επίδοση 522/600, κατέκτησε την 7η θέση, ο Διονύσης επίσης με καλή εμφάνιση 517/600 κατέλαβε την 10η θέση λόγω τριπλής ισοβαθμίας και τέλος ο Νίκος με μέτρια εμφάνιση 443/600, κατέλαβε την 28η θέση.

Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση της πράσινης ομάδας άφησε μόνο χαμόγελα και πολλές ελπίδες για το μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί, ότι για διαφορά μόνο 7 βαθμών στην ομαδική βαθμολογία, χάθηκε η τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Keywords
Τυχαία Θέματα