Τζίγγερ: Αμέτοχος αλλά πανταχού παρών!

Στελέχη εντός και στα... πέριξ της ΠΑΕ που πρωτοστάτησαν στη διάλυση του Παναθηναϊκού επιλέχθηκαν από τον Τζίγγερ, ο οποίος συνεχίζει να κάνει τον Κινέζο και να μην αναλαμβάνει καμία ευθύνη!
Γράφει ο Green-finger

Κατά καιρούς οι δηλητηριογράφοι του μίσους, που πρωτοστάτησαν στη διάλυση της πολυμετοχικότητας, για να πετύχουν τον σκοπό τους «χρεώνουν» στελέχη στο Νικόλα Πατέρα, στον Ανδρέα Βγενόπουλο,
στον Παύλο Γιαννακόπουλο, στο Μιχάλη Ζολώτα και γενικότερα σε όσους έβαλαν τα 67 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2008.

Αυτό που κανείς (σώφρων) δεν μπορεί ν’ αντιληφθεί, είναι πως γίνεται όλοι οι άλλοι να έχουν σχέση με μετόχους, πλην του Γιάννη Βαρδινογιάννη, που είναι για όλα ΑΜΕΤΟΧΟΣ!

Τον Κώστα Αντωνίου, αυτός τον επέλεξε, για το πόστο του τεχνικού διευθυντή, αλλά τον χρεώνει στον Πατέρα!

Τον Αλέξανδρο Παπαδοσπυριδάκη, αυτός τον είχε προσλάβει και τον είχε πρωτοκλασάτο στέλεχος και «μάτι» στα οικονομικά της ΠΑΕ και επί πολυμετοχικότητας, αλλά στην πορεία μάθαμε ότι δεν γνώριζε για τα έσοδα - έξοδα της ΠΑΕ.

Τον Γιώργο Στάμο, επίσης τον είχε ως δεξί χέρι του Παπαδοσπυριδάκη, αλλά παραδόξως αντί να τον ενημερώσουν ότι η ΠΑΕ δεν μπορεί να σηκώσει τα συμβόλαια των Μπουμσόνγκ, Γκαρσία, Φερνάντες, Γκοβού και φυσικά την «τρελή» ανανέωση του Βύντρα, τον άφησαν στην… άγνοια! Παρ’ ότι μάλιστα και ο ίδιος γνώριζε, ότι από την στιγμή που τσακώθηκε με τους πολυμετοχικούς (Βγενόπουλο, Πατέρα, Ξυλά, Ζολώτα), η ΠΑΕ δεν θα είχε πλέον τα… χρήματά τους!

Την πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου, αυτός την είχε ορίσει, αλλά έκανε πως δεν γνώριζε τους κανόνες που διέπουν μια ανώνυμη εταιρεία, που όλες οι αποφάσεις για να περάσουν χρειάζονται την έγκριση των… πολλών!

Τον Δημήτρη Γόντικα και το Νίκο Κωνσταντόπουλο, αυτός τους έβαλε σε επιτελικά πόστα, αλλά όταν ρωτήθηκε για το μεταγραφικό σχεδιασμό του 2010 και του 2011, έλεγε ότι δεν είχε καμία σχέση.

Τους Τζήμα, Λουμίδη και Χατζηνικολάου, αυτός τους όρισε μέλη του διοικητικού συμβουλίου, αλλά όταν επέλεξαν ν’ αποστατήσουν και ν’ αφήσουν ακέφαλη την ΠΑΕ, τότε έκανε πως δεν τους γνώριζε…

Τον Μπάμπη Βωβό, αυτός τον επέλεξε να παίξουν… μπάλα «πακέτο» στο σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης, αλλά όταν το πρότζεκτ κόλλησε, έλεγε ότι δεν υπέγραψε καμία σύμβαση μαζί του!

Ακόμη – ακόμη και τον κατά δήλωσή του ψεύτη Βλάση Τσάκα, παραμένει άγνωστο ποιος τον προσέλαβε, αφού δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι αληθεύει η… αποκάλυψη που είχε κάνει ο μάνατζερ από τη Καβάλα σε δημοσιογράφο της εμπιστοσύνης του, ότι εργάζεται για λογαριασμό του Τζίγγερ.

Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα…

Τέλος οι συνεργάτες του συντηρούσαν επί μήνες τα παραμύθια με τους πρίγκιπες, τους Αλ Σαούντ, τις Νούρες και τους Φεϊσάλ, αλλά ο ίδιος έκανε τον …Κινέζο!

Θ’ αναλάβει, άραγε, κάποια από τις ευθύνες ή θα συνεχίσει να κρύβεται πίσω από τον επικοινωνιακό στρατό;

Διαβάστε ακόμα: Άρωμα Τζίγγερ παντού
Keywords
Τυχαία Θέματα