Βλάνη: «Η άμυνα έφερε τη νίκη»

Στην εξαιρετική άμυνα του Παναθηναϊκού στάθηκε η Έλενα Βλάνη στις δηλώσεις της. Αποθέωσε τους οπαδούς του Τριφύλλιου και υποστήριξε πως τίποτα δεν έχει ακόμα τελειώσει...
Η Έλενα Βλάνη, μία από τις πρωταγωνίστριες του Παναθηναϊκού στη θριαμβευτική νίκη επί του Αθηναϊκού υποστήριξε πως το αποτέλεσμα κρίθηκε στη άμυνα, ενώ για το εξαιρετικό ποσοστό τρίποντων του Τριφυλλιού σημείωσε πως οι «πράσινες» είχαν
διαβάσει το παιχνίδι των αντιπάλων τους και έτσι μπόρεσαν και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για ελεύθερα σουτ.

Ακολούθως τόνισε πως δεν γίνεται να μην τα δίνει όλα μία παίκτρια μπροστά σε τέτοιο φανταστικό κόσμο. Υπογράμμισε, πάντως πως τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα.

Αναλυτικά όσα είπε η Έλενα Βλάνη στο web radio του insidesports.gr:

«Ήμασταν πολύ καλά όλη η ομάδα. Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα και πιστεύω ότι δίκαια κερδίσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά».

Για το που κρίθηκε ο αγώνας τόνισε:

«Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ σκληρά και αυτό μας βγήκε στο γήπεδο. Πιστεύω ότι κρίθηκε στην πολύ καλή άμυνα που παίξαμε σε όλο το παιχνίδι. Καταθέσαμε και την ψυχή μας σε αυτό το ματς γιατί το θέλαμε πολύ».

Για το εξαιρετικό ποσοστό στα τρίποντα:

«Εμείς ξέραμε ότι θα κλείσουν πολύ την Ντέλβα και την Καλέντζου. Ειδικά οι ψηλές του Αθηναϊκού έκλειναν πάνω στην Ντέλβα κάθε φορά που περνούσαμε την μπάλα χαμηλά. Όπως είδαμε έπεφταν 2-3 άτομα. Όταν συμβαίνει αυτό είναι σίγουρο ότι θα δημιουργηθούν προϋποθέσεις για ελεύθερα σουτ. Το θέμα ήταν να μπορέσουμε να τα βάλουμε. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένες και τα καταφέραμε».

Για την ατμόσφαιρα στον Τάφο του Ινδού:

«Ό,τι και να πω είναι λίγο. Δεν μπορείς να μην τα δίνεις όλα με τέτοιο κόσμο. Τους θέλουμε σε κάθε παιχνίδι κοντά μας. Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα».

Για το εάν μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει το νταμπλ που ζητούσε ο κόσμος:

«Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Κάνουμε σταθερά βήματα. Κοιτάμε πάντα κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Παράλληλα, θέλω να ευχηθώ περαστικά στη Σοφία Θεολόγου που τραυματίστηκε».
Keywords
Τυχαία Θέματα