Βραζιλιάνος σερβιτόρος ντύθηκε Άραβας κροίσος!

Συλλήψεις στην Ισπανία σπείρας ψεύτικων διαμεσολαβητών! Οι απατεώνες κατέληξαν σε ένα σκοτεινό κελί. Στην Ελλάδα, μάλλον, το αραβικό ενδιαφέρον είναι πραγματικό...
Η αστυνομία της Ισπανίας συνέλαβε σπείρα διαμεσολαβητών που εξαπατούσαν ποδοσφαιρικούς συλλόγους, στους οποίους υπόσχονταν χρήματα από ψεύτικους σεΐχηδες.

Όλη η απάτη, θύμα της οποίας έπεσε και ο πρόεδρος της Χετάφε, θυμίζει περισσότερο κωμωδία. Διαβάζουμε στα ρεπορτάζ
ακόμα και για Βραζιλιάνo σερβιτόρo που πείστηκε να ντυθεί με... αραβική ενδυμασία, ώστε να υπογραφούν συμφωνίες!

Στο όλο κόλπο συναντάμε πολλά γνώριμα στοιχεία, όπως εγγυητικές από το εξωτερικό, έγγραφα ψεύτικα που πιστοποιούσαν την τεράστια οικονομική δυνατότητα των δήθεν επενδυτών, ακόμα και φωτογραφίες προσυμφώνων και υπογραφών που «έπεσαν», οι οποίες οδήγησαν πολύ κόσμο στο να πιστέψει το παραμύθι.

Η σπείρα είχε την έδρα της στην Καταλονία και μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα.

Ευτυχώς στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό δε συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Εδώ υπάρχει αληθινό ενδιαφέρον. Το εξακρίβωσε και η ΕΕΑ που ενέκρινε την... επένδυση. Δυστυχώς, οι κακές πολυμετοχικές δυνάμεις, για λόγους που κανείς δε γνωρίζει, σε συνεργασία με τον Γιάννη Αλαφούζο, εμποδίζουν την εκτίναξη του Παναθηναϊκού και τη μεταμόρφωσή του σε Μάντσεστερ Σίτι!

Καμία σχέση δεν έχουν οι περιπτώσεις της Ισπανίας με αυτή του Παναθηναϊκού. Στο Τριφύλλι ο μεσάζοντας είναι ένα πρόσωπο με καθαρό μητρώο. Ο Βλάσης Τσάκας. Η δικηγόρος του μεγιστάνα είναι η Κασσιανή Μιχοπούλου, νομικός που συναναστρέφεται με επιφανείς προσωπικότητες που δεν έχουν σχέσεις με σκάνδαλα.

Όσον αφορά στον πρίγκιπα του Παναθηναϊκού, εκτός από κροίσος είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας. Όσοι είχαν την τύχη να τον γνωρίσουν μιλάνε για ένα άτομο συνεσταλμένο και ντροπαλό και γι’ αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο για τον οποιοδήποτε να τον εντοπίσει.

Όσοι λοιπόν θέλησαν να συνδέσουν τα ισπανικά σκάνδαλα με το ενδιαφέρον των Σαούντ για τον Παναθηναϊκό κάνουν μεγάλο λάθος και απλώς θέλουν να σαμπτοτάρουν την αλλαγή σελίδας που υπόσχεται ο Βλάσης Τσάκας στον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη εδώ και δέκα μήνες...
Keywords
Τυχαία Θέματα