Ξεπέρασαν τον Τζίγγερ του νταμπλ οι «πράσινοι Σύμμαχοι»

Περισσότερα χρήματα από όσα έδινε ο Τζίγγερ για μεταγραφές το 2004-05 έχουν προσφέρει -εν μέσω οικονομικής κρίσης- οι οπαδοί του Παναθηναϊκού!
Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα τα μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας άγγιξαν τα 1500. Το ποσό που έχει μέχρι στιγμής συγκεντρωθεί ξεπερνάει το 1,4 εκατομμύρια ευρώ.

Πρέπει πάντα να έχουμε στην άκρη του μυαλού μας τις τραγικές οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει ο μέσος Έλληναςς. Πρέπει να έχουμε κατά νου πως ο κόσμος δεν ξέρει αν σε λίγο καιρό θα έχει χρήματα για να πάει στο σούπερ μάρκετ ή για να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητό
του.

Αν αφαιρέσουμε το ποσό που έχει μπει στο Σωματείο από επιφανείς επιχειρηματίες (κακώς, γιατί και αυτοί μέλη με ίδια δικαιώματά θα είναι) τότε ο απλός φίλαθλος έχει προσφέρει σε λίγες μόνο ημέρες περίπου 400.000 ευρώ (χωρίς ακόμα να έχει ξεκινήσει η διάθεση των διαρκείας και χωρίς να έχει ολοκλήρωθεί η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου της ΠΑΕ).

Τι σημαίνει αυτό;

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού προσέφεραν σε 5 ημέρες σχεδόν τα διπλάσια χρήματα από αυτά που είχε δώσει για μεταγραφές ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ένα χρόνο μετά το νταμπλ του 2004. Όταν δαπάνησε το… εξωφρενικό ποσό των 250.000 ευρώ για να ενισχύσει την ομάδα (Γκαλίνοβιτς, Μπικόφσκι, Άντριτς, Σκάτσελ, Ραγκουέλ, Μίτου). Σε εποχή που η Ελλάδα ευημερούσε και η έννοια «οικονομική κρίση» ήταν άγνωστη. Τη χρονιά που ο Τζίγγερ ντρεπόταν να σηκώσει την κούπα, όσο ο θείος του φώναζε «ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά». Υπόσχεση που δεν τήρησε η οικογένεια Βαρδινογιάννη και που έπρεπε να έρθουν οι… κακοί πολυμετοχικοί για να ξαναδεί τίτλο η ομάδα. Πώς; Με ζεστά εκατομμύρια που έφεραν ποδοσφαιριστές διεθνούς βεληνεκούς. Ντροπή τους!
Keywords
Τυχαία Θέματα