Τη «χρυσή τομή» με Λέτο ψάχνουν στην ΠΑΕ

Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, ο Παναθηναϊκός θέλει να βρεθεί μία συμβιβαστική λύση ανάμεσα στο Τριφύλλι και τον Σεμπάστιαν Λέτο, ώστε να παραμείνει στην ομάδα μέχρι το 2015 ο Αργεντινός άσος.

Όπως είχε γίνει γνωστό μετά τη Γενική Συνέλευση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, οι «πράσινοι» ψάχνονταν για το πώς θα διέκοπταν νόμιμα το συμβόλαιο του «Σέμπα», του σημαντικότερου έμψυχου περιουσιακού στοιχείου του Συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός,
ωστόσο, όπως αναφέρει μερίδα του αθλητικού Τύπου, δεν σκοπεύει να κινηθεί κατ' αυτόν τον τρόπο. Αυτό που σκοπεύει να πράξει είναι το εξής:

Αρχικά την καταβολή 200.000 ευρώ ως μία μικρή αποζημίωση, ώστε να διακόψει το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι, με τον Παναθηναϊκό να πληρώνει παράλληλα και όλα τα έξοδα για την ιατρική του περίθαλψη ως τώρα, αλλά και για όσο θα χρειαστεί ακόμα μέχρι να επανέλθει πλήρως.

Εν συνεχεία να καταβληθούν στον παίκτη όλα τα χρήματα που του οφείλονται και επιπλέον να γίνει ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμα ένα χρόνο, δηλαδή ως τον Ιούνιο του 2015, με ψαλίδισμα των αποδοχών του περίπου στο 40%.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πώς σκοπεύει να απαντήσει ο ποδοσφαιριστής.
Keywords
Τυχαία Θέματα