ymnoi stous eggyites parkadorous

Η γωνιά των οπαδών: Αν όντως έφυγε ο εγγυητής, γιατί φωνάζει το «παρεάκι»; Ο αναγνώστης του GreenZone TSOKES αναζητεί τους λόγους που η αυλή των «εγγυητών» συνεχίζει τους ύμνους, συντηρώντας το κλίμα διχόνοιας...
Η «ναυαρχίδα» για το παρεάκι δεν είναι άλλη από το Derby. Οταν στηρίζει και όταν «στηρίζει»...Ένας φίλος με ρώτησε τις προάλλες, τι κάνουν οι οργανωμένοι Παναθηναϊκοί, για να ενεργοποιήσουν όλους τους Παναθηναϊκούς να ξεφύγουμε από το αδιέξοδο στο οποίο έχουμε περιέλθει από το 2010, με τις γνωστές κινήσεις του Σοφέρ για να "ΕΓΓΥΗΘΕΙ"
το μέλλον του Παναθηναϊκού.

Και εγώ του απάντησα ότι το πρόβλημα έγκειται στον απλό κόσμο του Παναθηναϊκού που ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ή δέχεται την πλύση εγκεφάλου.

Φτάνουμε στο 2013 και ακόμα ασχολούμαστε με το ΠΑΡΕΑΚΙ της φαμίλιας που ζει ανάμεσά μας και αλωνίζει ελευθέρα υποστηρίζοντας τον "ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΦΕΥΓΑΤΟ" (κατ' αυτούς ), "ΕΓΓΥΗΤΗ" του Παναθηναϊκού (θου Κύριε). Γιατί ?!

Εάν πράγματι έφυγε ο "ΕΓΓΥΗΤΗΣ", τότε ποιος ο λόγος να συνεχίσει το παρεάκι να εξυμνεί τον "ΕΓΓΥΗΤΗ" και την φαμίλια ?!

Η γωνιά των οπαδών
Το GreenZone εγκαινίασε τη «δική μας» στήλη. Τη στήλη των αναγνωστών. Στο [email protected] μπορείτε να στέλνετε τις απόψεις σας, οι οποίες και θα δημοσιεύονται εφόσον δεν υπάρχουν ανυπόστατοι χαρακτηρισμοί, αναπόδεικτες κατηγορίες και οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί «μηνύσιμο».

Θα μας βοηθούσε αφάνταστα αν υπογράφατε, έστω με κάποιο ψευδώνυμο, καθώς επίσης αν είχατε μια ηλεκτρονική διεύθυνση επικοινωνίας. Από την πλευρά μας επισπεύσαμε τη δημιουργία αυτής της στήλης θέλοντας να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες που συμμετέχουν και μας βοηθούν καθημερινά με τα σχόλιά τους, αρκετά εκ των οποίων αξίζουν μεγαλύτερης προβολής, ακόμη κι αν κάποιες απόψεις που εκφράζονται σ' αυτή τη γωνιά δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του Greenzone! Και φευγάτος και εγγυητής ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, πρέπει να διαλέξουν αν πράγματι "ΕΦΥΓΕ" ή παραμένει αποτελώντας "ΕΓΓΥΗΣΗ" (για αυτούς… σίγουρα), πως ο Παναθηναϊκός θα μεταβεί στην επόμενη μέρα του με "ασφάλεια" όπως τόνιζε τότε.

Βλέπει κανείς ΕΓΓΥΗΣΗ και ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΤΟΥ Παναθηναϊκού μετά την "ΦΥΓΗ" του ?!

Όσο "ΕΓΓΥΗΘΗΚΕ" για τον Παναθηναϊκό με το παρκάρισμα των μετοχών και την ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΑΣ, άλλο τόσο "ΧΑΡΙΣΕ" τις μετοχές του ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ( να γελάσει ή να κλάψει κανείς ?! ), και άλλο τόσο "ΕΦΥΓΕ" από τον Παναθηναϊκό αφήνοντας όμως ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ να τρωει τα σωθικά μας.

Κάποιοι θα πείτε ότι η φυλλάδα πουλάει 1000 φύλλα, και ότι δεν επηρεάζει καταστάσεις. Συμφωνώ κι εγώ αλλά μήπως το ΠΑΡΕΑΚΙ, ΔΕΝ αρκείται μόνο στην έκδοση μια εφημερίδας αλλά έχει ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΠΑΝΤΟΥ! Πόσα πράσινα site υπάρχουν που υποτίθεται υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό και δέχονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ ?!

Ποιοι είναι οι τύποι που αβάνταραν επί ένα χρόνο το Παραμύθι ΑΛ ΣΑΟΥΝΤ και ΝΟΥΡΑ και εξευτέλισαν τον Παναθηναϊκό στο Πανελλήνιο ?!

Ποιοι ήταν οι τύποι
Keywords
Τυχαία Θέματα