Πατατοκροκέτες με μπέϊκον

Υλικά 800 γρ. πατάτες 200 γρ. παρμεζάνα, γκράνα ή κεφαλοτύρι τριμμένο 200 γρ. μπέικον 50 γρ. βούτυρο 3 αυγά 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο λίγο μοσχοκάρυδο αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο αλεύρι και φρυγανιά τριμμένη για το γαρνίρισμα καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα Εκτέλεση Πλένετε τις πατάτες καλά και τις βράζετε σε αλατισμένο νερό (με τις φλούδες τους) 45΄-50΄ μέχρι να μαλακώσουν. Ελέγχετε το βράσιμο τρυπώντας τις πατάτες με πιρούνι.
Keywords
Τυχαία Θέματα