Στραπατσάδα με γραβιέρα και κρεμμύδια

Υλικά ντομάτες: 600 γρ., ώριμες αυγά: 8 ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού κρεμμύδια: 2 ψιλοκομμένα πιπεριά πράσινη: 1 κομμένη σε λεπτές λωρίδες (προαιρετικά) γραβιέρα Νάξου: 200 γρ., τριμμένη σε χοντρό τρίφτη αλάτι: λίγο πιπέρι: φρεσκοτριμμένο ζάχαρη: 1/2 κουταλάκι Εκτέλεση Αφαιρείτε από τις ντομάτες τις φλούδες, τους σπόρους και τα πολλά υγρά, τις χοντροκόβετε και τις αφήνετε στην άκρη σε τρυπητό. Ζεσταίνετε το λάδι σε βαθύ
Keywords
Τυχαία Θέματα