ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ

09:05 5/7/2012 - Πηγή: Matrix24

Μπέρδεμα με τις προσκλήσεις προς τα στελέχη του κόμματος, καλούνται να λύσουν μία ημέρα πριν από την Εθνική Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ, στην Ιπποκράτους. Αιτία, η μη έγκαιρη ειδοποίηση μελών και ο …Πάγκαλος, που «ξαναχτύπησε» μέσω διαδικτύου.

Χαμένοι στις …προσκλήσεις, είναι στην Ιπποκράτους μία μέρα πριν από την κρίσιμη Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος στο ΣΕΦ, επίσημη πρώτη κατά πολλούς της επιχείρησης «ανασύστασης της παράταξης», που έχει ορίζοντα το συντακτικό συνέδριο

του κόμματος στα τέλη Οκτωβρίου ή τις αρχές Νοεμβρίου.

Με την Ιπποκράτους να διαβεβαιώνει ότι έχουν κληθεί οι πάντες, βουλευτές, νυν, πρώην και υποψήφιοι, καθώς και πρώην μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και των Νομαρχιακών και Περιφερειακών Επιτροπών, δεν είναι λίγα τα στελέχη που δεν έχουν λάβει πρόσκληση. Χαρακτηριστικός ήταν ο εκνευρισμός του Θεόδωρου Πάγκαλου χθες δια …twitter, όπου και αναρωτήθηκε αν “μπορεί να μας κάνει την χάρη ο Βαγγέλης Βενιζέλος και οι περί αυτόν, να μας πουν, έχουν κληθεί οι πρώην βουλευτές και πρώην μέλη του Εθνικού Συμβουλίου που προσφάτως διαλύθηκε με απόφασή του”… Υψηλόβαθμα στελέχη του κόμματος πάντως, διαβεβαίωναν ότι «θα ενημερωθεί και εκείνος, όπως όλοι, διά τηλεφώνου», άσχετα αν γνώριζαν πως σε πολλά στελέχη έχουν φτάσει μόνο sms ή e-mail…

Σημασία όμως δεν έχει μόνο πόσοι προσκλήθηκαν, αλλά πόσοι και ποιοι θα πάνε και κυρίως -εφόσον μιλήσουν- τι θα πουν. Το «παρών» προσανατολίζονται να δώσουν ο Ανδρέας Λοβέρδος και ο Γιάννης Ραγκούσης, που δεν επιθυμούν πάντως να πάρουν τον λόγο, ενώ άλυτος γρίφος ακόμα και για τους πιο στενούς της συνεργάτες παραμένει το κατά πόσον θα παραβρεθεί τελικά η Άννα Διαμαντοπούλου. Άγνωστο είναι αν θα πάει και ο Ηλίας Μόσιαλος, που την ίδια μέρα έχει το «γενέθλιο πάρτι» της δικής του κίνησης πολιτών, με τίτλο «Δυναμική Ελλάδα», μια και ο προηγούμενος που είχε επιλεγεί ως «Δημιουργική Ελλάδα», προϋπήρχε στο Διαδίκτυο, όπου κυρίως δραστηριοποιείται προς ώρας.

Στη Συνδιάσκεψη πάντως, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αναμένεται να κάνει και το πρώτο βήμα προς την «ανασύνθεση της Κεντροαριστεράς», καλώντας σε ουσιαστικό διάλογο τη ΔΗΜΑΡ και τους Οικολόγους Πράσινους, που θα εκπροσωπηθούν μάλιστα στις εργασίες του κόμματος διά των Σπύρου Λυκούδη και Ανδρέα Παπαδόπουλου η πρώτη και της Ζωής Βροντίση οι δεύτεροι. Εκεί, ο κ.Βενιζέλος θα καλέσει και τα δικά του στελέχη να επανεγγραφούν στο ΠΑΣΟΚ, αλλά πριν από αυτό να …αυτοοργανωθούν μέσα από Ομάδες Πρωτοβουλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα